Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktad azt érezni, hogy...

Szoktad azt érezni, hogy bosszút állnál 1-2 emberen?

Figyelt kérdés
jan. 31. 05:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Állami helyen dolgozom. Felelősségteljesnek és lelkiismeretesnek vallanám magam, de eddig tapasztaltam itt érdekességeket is: 1/ emberi rosszindulat kisvezetői, főnökségi szintén 2/ más munkájának a semmibe nézése, megalázása azért mert eszes, dolgozik 3/emberek megalázása, rosszindulat. Az ilyeneket simán bosszút állnék.
jan. 31. 11:03
 12/35 anonim ***** válasza:
50%

Aki 9.-be g3cizett velem

Visszamennék az idobe és pofanba**nam

jan. 31. 11:41
 13/35 A kérdező kommentje:
Én nekem most eszembe jutott egy ember, de se a vezetéknevére se a keresztnevére nem emlékszem. Amúgy fogalmam sincs hogyan lehet rajtuk bosszút állni. Szerintem a legjobb bosszú, ha eszedbe se jut az illető.
jan. 31. 12:20
 14/35 anonim ***** válasza:

Már sehogy

Jopar év elteltevel megkeresned hogy “te barom szetba**om a pofad mert regen ba**ogattal”

Ez nagyon gaz

Le kell szarni nincs mit tenni

Csak sajnos szar egy ilyen emlék nagyon

Mindig konfliktuskerulo voltam aztan egy ilyen barom meg belemkot amikor van eleg baj az eletembe és meg ezzel a kocsoggel is foglalkoznom kell

Persze ha szetutom a fejet akkor engem rugnak ki a sulibol és tesznek bortonbe fiatalkoruak koze akik lefognak és megeroszakolnak szoval mindig én jarok szarul

Bar volt masik osztalytarsam aki szarabbul jart

jan. 31. 12:26
 15/35 anonim ***** válasza:
Szoktam. De aztán lebeszélem magam róla, mert csak én jönnék ki belőle rosszul - mások szeme előtt és lelkileg is.
jan. 31. 13:01
 16/35 A kérdező kommentje:
Szerintem 1:0 a javamra, hogy a nevére se emlékszem. xD
jan. 31. 13:06
 17/35 anonim ***** válasza:
En bosszút is állok sok irigy rosszakarómon
jan. 31. 13:17
 18/35 anonim ***** válasza:
79%

Igen szoktam így érezni. Aztán arra gondolok, hogy pont annyit kapnék érte, mint egy rendes emberért. Meg egyébként neki sokkal rosszabb, muszáj elviselnie saját magát.

Az a legnagyobb büntetés, szerintem legalábbis, ha ezek az emberek azt látják, hogy egyáltalán nem érint meg a gonoszkodásuk, és éled az életed tovább nyugiban.

Persze ha tettlegességről van szó, bántaná akiket szeretek, akkor biztosan nem gondolkoznék, mennék szétrúgni a seggét.

jan. 31. 13:25
 19/35 A kérdező kommentje:

17: hogyan?

18: mit kapnál egy rendes emberért?

jan. 31. 13:37
 20/35 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán érzek bosszú vágyat.

Valóban azonban csak egyszer cselekedtem....eléggé gusztustalan egy húzás volt részemről de őszintén szólva jól esett.

jan. 31. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!