Szoktad azt érezni, hogy bosszút állnál 1-2 emberen?

Aki 9.-be g3cizett velem
Visszamennék az idobe és pofanba**nam

Már sehogy
Jopar év elteltevel megkeresned hogy “te barom szetba**om a pofad mert regen ba**ogattal”
Ez nagyon gaz
Le kell szarni nincs mit tenni
Csak sajnos szar egy ilyen emlék nagyon
Mindig konfliktuskerulo voltam aztan egy ilyen barom meg belemkot amikor van eleg baj az eletembe és meg ezzel a kocsoggel is foglalkoznom kell
Persze ha szetutom a fejet akkor engem rugnak ki a sulibol és tesznek bortonbe fiatalkoruak koze akik lefognak és megeroszakolnak szoval mindig én jarok szarul
Bar volt masik osztalytarsam aki szarabbul jart

Igen szoktam így érezni. Aztán arra gondolok, hogy pont annyit kapnék érte, mint egy rendes emberért. Meg egyébként neki sokkal rosszabb, muszáj elviselnie saját magát.
Az a legnagyobb büntetés, szerintem legalábbis, ha ezek az emberek azt látják, hogy egyáltalán nem érint meg a gonoszkodásuk, és éled az életed tovább nyugiban.
Persze ha tettlegességről van szó, bántaná akiket szeretek, akkor biztosan nem gondolkoznék, mennék szétrúgni a seggét.
17: hogyan?
18: mit kapnál egy rendes emberért?

Nagyon ritkán érzek bosszú vágyat.
Valóban azonban csak egyszer cselekedtem....eléggé gusztustalan egy húzás volt részemről de őszintén szólva jól esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!