Hogy álljak bosszút egy emberen aki "kiközösített, szemétkedett velem"?
A bosszú kicsinyes dolog, mondom úgy, hogy sokan szemétkedtek velem.
Önmagam segítésében hiszek. Írhatsz neki pl. .levelet, amiben elmondhatod mindennek, aminek tetszik és kifejtheted az összes sérelmedet. Mire a végére érsz, semmi bajod nem lesz. El se kell küldeni. Párnákat is csapkodhatsz.
Az általad kigondolt verzió elég gyerekes. Még ha akarnánk se tudnánk segíteni, mert nem adtál semmi infót. Honnan tudjam, hogy az fáj neki, ha tönkreteszed a lego gyűjteményét, vagy ha összefested a nagyapja sírját...hülyeség az egész!!!!
Ha bosszút állsz, ugyanolyan vagy mint ö. Ha úgy gondolod, hogy ez nem igaz, és te egy normális ember vagy aki nem tenne ilyet másokkal, akkor gondolkozz el, hogy miért tette amit tett és bocsáss meg neki.
Engem is sok éven keresztül terrorizáltak és bántottak, bosszút is forraltam, de rájöttem hogy én külömb vagyok náluk. Megbocsájtottam mindent és úgy gondolom hogy egyszer megkapják az élettöl a méltó büntetésüket ök is.
De hogy lehet, hogy az egyik ember a virtuális világban kiközösít és szemétkedik egy másikkal? Mit értesz ez alatt?
Ha pl. sértő kommentjei voltak rólad, jelentsd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!