Ha egy kiközösített embert megtalálnának mozdulatlanul a földön fekve az iskolában, foglalkoznának vele?
Döbbenten olvasom a reagálásokat,csak remélem,hogy valós helyzetben nem így lenne !
Az az igazság,hogy az utcán is ugyanezt lehet tapasztalni.
Többször jártam úgy,hogy én mentem oda az utcán fekvő emberhez,hogy legalább megkérdezzem ,él-e még.Sajnos volt olyan ,hogy halott volt,én hívtam ki a rendőrőket.
Higgyétek el,semmivel sem lehet indokolni ezt a hanyag viselkedést,addig ,amíg nem bizonyosodik meg az ember az ellenkezőjéről,minden ember ,aki az utcán fekszik ,vagy hasonló.az lehet beteg,lehet rosszul,stb.
Szerintem még azokba is van annyi emberség hogy segítsenek rajta ilyen helyzetben ahogy tudnak akik amúgy kiközösítik. Legalábbis ilyen helyzetbe egy ismeretlenen is segítene az ember, sőt olyanon is akivel kimondottan rossz viszonyban van.
Legalábbis én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!