Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után meddig kell...

Császár után meddig kell mozdulatlanul feküdni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék fejfájást kapni, mert az az egyetlen fajta fájdalom, ami abszolut nem tudok elviselni, olyankor sírva kapkodom a fejfájáscsillapítókat... de így nem is merném, mert biztos nem is lehet a szoptatás miatt.
2014. okt. 4. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem este 9-kor műtöttek és reggel 5 körül állítottak talpra, tehát kb 8 óra volt. Picit mozgattam magam, helyezkedtem, amikor már tudtam, ittam, szerencsére nem lett fejfájásom. Műtét után infúzióban kapsz fájdalomcsillapítót, később, ha kérsz, adnak tablettát.
2014. okt. 5. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
általában 8 oraig kell fekudni. engem este 6kor mutottek es gyakorlatilag reggel 5ig aludtam olyan faradt voltam. csak szoptatni ebredtem fel hajnal 3 korul addig nem is lattam a gyereket csak az aranyoraban.
2014. okt. 5. 04:11
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Nekem rosszul adták be, ezért 24 órát kellett feküdnöm és hiába, hogy nem mozogtam egy hétig iszonyat fájt a fejem.
2014. okt. 5. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mozdulatlanil feküdni?!

Mellkastól lefele nem érzel semmit jó darabig, kb 6 óra után kimegy az érzéstelenítő. Kezedet mozgathatod. Ahhoz h ne fájjon a fejed csak a fejed nem emelheted fel.

2014. okt. 5. 08:05
 5/10 H_Vivien ***** válasza:
F7-kor császároztak, 6 órát kellett mozdulatlanul feküdnöm, vagyis a fejemet fordíthattam, de emelni nem lehetett. 2 óra után ihattam, 6 óra után felállítottak, lebontották a szorítókötést és le kellett mosakodnom. Fejem nem fájt, a hasam viszont elégge.
2014. okt. 5. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek 12 órát kellett feküdnie és csak utána kelhetett fel.
2014. okt. 5. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem az érzéstelenítő kB.2 óra alatt kiment, onnantól mozgattam a lábam. Nem kell mozdulatlanul feküdni, csak a fejed ne emeld fel. És igyál sokat, az segít. Különben nekem délben volt a császárom, este 7kor kelhettem fel.
2014. okt. 7. 08:02
 8/10 anonim ***** válasza:
A 4-es írta le nagyon pontosan!!! Engem 13 h-kor császároztak, este 8-kor kellett felállnom, és zuhanyozni mentem, vagyis mentünk az ápolónővel. Császár után mire visszatoltak a szülőszobába, a férjemnél volt a gyerekünk, este 6-ig együtt lehettünk hármasban. Vagyis születése után 1 órával elvitték, hogy megmérjék a vércukrát, mert én terhességi cukros voltam, de ez szerintem a nem cukrosoknál nincs így.
2014. okt. 7. 12:47
 9/10 anonim ***** válasza:
12 órát kellett feküdnöm, az érzéstelenítő 2 óra alatt elillant.Mozgolódtam,mert majd el pusztultam a fekvésbe,de a fejem nem emeltem fel,nem is fájt utána.(nekem sok a 12 óra,az első kettő gyereknél,ami szintén császár volt, csak 6 órát kellett feküdni,nem értem miért emelték meg az időt)
2014. okt. 10. 15:49
 10/10 anonim ***** válasza:
12 órát nem kelhettem fel..inni rögtön ihattam fej emelés nélkül szivószállal. 6 óra mulva kaptam ües levest.nem volt vészes.. viszont rá 4 napra iszonyatosan fájt a fejem, sírtam a fájdalomtól, valószínű rosszul adták be.
2015. ápr. 21. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!