Be lehet feküdni hamarabb a kórházba míg nincs szülés?
akkor menjek be "hipohonderként"? :)
de szóval ha befeküdnék hamarabb, nem lennének azon a dokik, hogy direkt megindítsák a szülést? hallottam ilyen esetekről, mert a doki később szabin lesz alapon, megindította a szülést a saját páciensénél...
első szülés lesz
és tényleg el sem tudom még képzelni hogyan lenne a legjobb. mármint hogy megmaradjon az én magánügyemnek, vagy nem is tudom.
szóval próbálok tervezni.
vagy egyszerűen besétálok a kórházba (gyalog 30-40 perc)
vagy beülök a taxiba nagy hassal és megadom a kórház címet...
vagy mentő, amit nem szeretnék hívni, feltűnősködni a szomszédok előtt - kint lenne mindenki az ablakban, hogy miért áll itt
egyszerűen nem tudom elképzelni, nem tudok felkészülni lelkileg rá
nem akarok ismerősnek szólni
ez is bennem van, hogy milyen lenne már, ha felnőtt nő létemre, ráadásul aki gyereket vállal, a szülei vigyék be szülni, vagy a bnőim is, hogy rajtam szánakozzanak...
ezért kezdtem azon gondolkodni befekszem hamarabb, csak akkor meg ugyanez van a hazajövetelnél.
kilépek a kórházból a kis batyuval és hívhatok taxit, vagy hazasétálok megint egy verzió
de szóval örökre meg fog maradni bennem ez az egész mizéria, hasonlít ahhoz, amikor a kóborkutya ellik :(
Ne butáskodj már. Nincs abban semmi rossz, ha az embert a szülei, vagy a barátai viszik be szülni. (persze akkor, ha ezt szívesen teszik, de alapesetben ez a normális)
Én nagyon boldog lennék és megtisztelve érezném magam, ha valamelyik barátnőm engem hívna, ha szülni megy és nincs más lehetősége bejutni a kórházba.
Nem szülni, de két és fél éves hasmenős-hányós gyerekemmel kértem már meg a szomszédot, hogy vigyen be minket az ügyeletre. Csak pár hete laktunk ott, nem is nagyon ismertük egymást, de a kényszerhelyzet miatt vettem a bátorságot és megkértem a szomszéd idős bácsit, aki kint kertészkedett, hogy vigyen be minket. Olyan aranyos volt, beszaladt átöltözni, megvárt a rendelőnél, elvitt gyógyszertárba, és ragaszkodott hozzá, hogy ő váltsa ki a gyógyszert, mi üljünk nyugodtan az autóban. Nem hinném, hogy ő szánakozott rajtam, örült, hogy segíthetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!