Be lehet feküdni hamarabb a kórházba míg nincs szülés?
Ha beindul a szülés, elfolyik a magzatvíz, teljesen mindegy ki visz be, hogy érsz be, az a lényeg, hogy minden rendben legyen veled és a babával! Én a helyedben mentőt hívnék egyébként, kit érdekelnek a szomszédok. Egyébként is tudják nem, hogy terhes vagy?
Szerintem kár ezen agyalnod, hogy jutsz be a kórházba. Csak akkor fektetnek be, ha valami gond van, NST-n vesznek észre valami problémát vagy túlhordod a babát. Egészséges terhességnél nem hiszem, hogy csak úgy befektetnek.
Én februárban szültem, osztályon bent feküdtem magas vérnyomás miatt, de ha nem indult volna be a szülés, akkor 3 nap után, mivel beállt a vérnyomásom, már engedtek is volna haza. Ha nem fekszek bent, akkor mentőt kellett volna hívjak, de ebben nincs semmi ciki.
Én soha nem éreztem sajnálatot, vagy bármiféle negatív dolgot, ha meg tudtam, hogy az egyik ismerősömnél beindul a szülés. Én csak arra gondoltam, hogy de jó neki, hamarosan élete legboldogabb pillanatát élheti át. :)
Engem is a szüleim vittek be. Nincs jogsink, nincs kocsink, busz nem járt, taxit eszembe sem jutott hívni.
Szia,
Engem a legjobb barátnőm vitt be az első babánál, mert a család vidéken temetésen volt, szerintem nem ciki, ha barátok, rokonok visznek be. Azért amikor beindul a szülés és mondjuk 5 percesekkel elindulsz az még nem jár durva fájdalmakkal, ne hidd, hogy ott fogsz fetrengeni a taxiba, szóval szerintem taxival is simán mehetsz. Gyalog azért nem indulnék Neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!