Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Be lehet feküdni hamarabb a...

Be lehet feküdni hamarabb a kórházba míg nincs szülés?

Figyelt kérdés
csak mert én nem akarok taxiban vajúdni (párom nincs)
2014. ápr. 4. 22:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Se a taxi, se a szülői fuvar nem ciki, engem apukám vitt be, mert a páromnak nincs jogsija. Mi mondtuk neki, hogy hívunk taxit, de örömmel vállalkozott. Természetesen éjszaka kellett menni, de jött lelkesen. Emiatt szerintem butaság befeküdni, otthon jobb vajúdni, főleg ha hosszú lesz.
2014. ápr. 5. 04:20
 12/19 anonim ***** válasza:
Kicsit az az érzésem, hogy szégyelled, hogy terhes vagy. Nem ciki se az, ha a szüleid visznek be, se az, ha a barátnőd, és a taxis se fog sajnálkozni hogy szülni mész. Pici babával is sokkal könnyebb lesz az életed, hogy ha szükséged van segítségre, akkor kérsz.
2014. ápr. 5. 06:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha beindul a szülés, elfolyik a magzatvíz, teljesen mindegy ki visz be, hogy érsz be, az a lényeg, hogy minden rendben legyen veled és a babával! Én a helyedben mentőt hívnék egyébként, kit érdekelnek a szomszédok. Egyébként is tudják nem, hogy terhes vagy?

Szerintem kár ezen agyalnod, hogy jutsz be a kórházba. Csak akkor fektetnek be, ha valami gond van, NST-n vesznek észre valami problémát vagy túlhordod a babát. Egészséges terhességnél nem hiszem, hogy csak úgy befektetnek.

Én februárban szültem, osztályon bent feküdtem magas vérnyomás miatt, de ha nem indult volna be a szülés, akkor 3 nap után, mivel beállt a vérnyomásom, már engedtek is volna haza. Ha nem fekszek bent, akkor mentőt kellett volna hívjak, de ebben nincs semmi ciki.

2014. ápr. 5. 08:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Én soha nem éreztem sajnálatot, vagy bármiféle negatív dolgot, ha meg tudtam, hogy az egyik ismerősömnél beindul a szülés. Én csak arra gondoltam, hogy de jó neki, hamarosan élete legboldogabb pillanatát élheti át. :)

Engem is a szüleim vittek be. Nincs jogsink, nincs kocsink, busz nem járt, taxit eszembe sem jutott hívni.

2014. ápr. 5. 08:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy a mentő ilyenkor nem szirénázik, nem villog ám. :)
2014. ápr. 5. 08:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia,

Engem a legjobb barátnőm vitt be az első babánál, mert a család vidéken temetésen volt, szerintem nem ciki, ha barátok, rokonok visznek be. Azért amikor beindul a szülés és mondjuk 5 percesekkel elindulsz az még nem jár durva fájdalmakkal, ne hidd, hogy ott fogsz fetrengeni a taxiba, szóval szerintem taxival is simán mehetsz. Gyalog azért nem indulnék Neki...

2014. ápr. 5. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
ha még nem 5-percesek, hanem mondjuk rendszertelenek, el mernék indulni gyalog, később nem.
2014. ápr. 5. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
A fájások miatt el mernék indulni gyalog, de emlékszem, mekkora csomaggal mentem szülni, hát azt nem cipelném vajúdás közben 30 percet a kórházig.
2014. ápr. 5. 15:26
 19/19 zabmester ***** válasza:
Ugyan, miért ne szólhatnál a szüleidnek? Amikor a fiam született, anyukám vitt be a kórházba (én is egyedülállóként szültem), de ebben semmi cikit nem éreztem. Sőt, most a párommal tervezzük a második babót (aki remélem már itt van a pocimban), és szerintem az ő esetében is anyukám fog bevinni a kórházba, mivel nekünk nincs autónk, ráadásul itt van már egy hatéves gyerek, akire valakinek vigyázni kell. Szóval szerintem anyu felnyalábol mindannyiunkat, bevisz a kórházba, én és a párom bemegyünk, ő meg a nagyfiúval hazamegy majd. Ebben semmi ciki nincs.
2014. jún. 8. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!