Elhagynád az országodat egy nagyon jól fizető munkáért?
Figyelt kérdés
Legyen szó félmillióról és nem a szomszédba kéne menni, hanem mondjuk Írországba. Képes lennél elhagyni a családodat, mindent ami ismerős számodra?2021. márc. 12. 21:33
11/17 anonim válasza:
félmillió forint, euró vagy dollár?
félmillás forintos fizetésért nem fogok bárhova menni, azt bárhol megkeresem európában. félmillió euró, mondjuk, na azért akár a kontinensről is elmegyek (amúgy ige-igen ragaszkodok európához, hosszútávra nem hagynám itt akkor se, max pár év). de jó nekem ausztriában, persze idővel biztos továbbállok, még annyi ország van ahol lakni kéne egy sort. (de nem a pénz miatt, csak úgy, megismerni)
saját párom nincs, a szüleim és családom Mo.n.
12/17 anonim válasza:
Én biztosan nem mennék ki, szeretem Magyarországot, hiányozna a családom, és amúgy sem vagyok az a mindenkivel barátkozós típus, nem hiszem, hogy jól érezném magam ismeretlenek közt.
14/17 anonim válasza:
Miért nem hasznos a válaszom? A kérdés szubjektív véleményt kért. Én már nem mennék külföldre, volt, amikor nyitottabb lettem volna erre, de lehetőségem nem volt, most már akkor sem vagyok nyitott rá, ha lenne lehetőségem. A munkám meg bárhonnan végezhető, Magyarországon is dolgozhatnék külföldre.
15/17 anonim válasza:
Írországban senki nem keres ennyit, mert 550000 a minimálbér. De az országot biztos hogy elhagyom, és nem csak a fizetés miatt.
16/17 A kérdező kommentje:
Jó, ez csak részletkérdés. Legyen akkor Finnország vagy Portugália. tök mindegy
2021. márc. 13. 11:36
17/17 anonim válasza:
Az én helyzetemben inkább keresek vidéken 470 nettót, mint Németbe 2700eurot.. Az arányok ilyen fizetéssel jobbak MO-n. (számomra)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!