A szegény emberek miért viselkednek néha bunkó módon a gazdagabakkal, legtöbbször ok nélkül?
Ne általánosíts. Velem senki nem bunkó, a szegények sem.
Az a titka hogy én sem vagyok bunkó meg lenéző senkivel.
74
Nem tudom, hogy jon ez ide. Fiatalok vagyunk, huszonevesek.
76: mire gondolsz, mit csináljon az állam...???
Térjenek vissza a rákosista államosításokhoz, kisajátításhoz, esetleg még internálják is a "gazdagokat"...???
Ejh...! :((((
Igen, én valami hasonló megoldást találnék igazságosnak. Ezeknek a pénzeknek a nagy része becstelenül szerzett. Tolvajtól visszavenni pedig nem bűn.
Az "elitnek" azért van sok, mert megfontoltan szegénységben tartják az embereket?
Ki szabja meg pl a nyugdíj és bér minimumot?? Hát nem a melós! És miért ilyen kevés? Hét, nem azért, mert nem jutna ré több az államkasszábból.
Élősködés van, az egyszerű dolgozó kárára. Szegények nélkül a bankok is tönkremennének, mert nem a milliomos vesz fel hitelt. A politika, a bankok, munkáltatók nyerészkednek a szegényeken és tudatosan tartják fönn a szegénységet, hisz pl minél több, minél szegényebb ember van, annál könnyebben talál a munkáltató olcsó munkaerőt. Ez az ország különösen az egymáson élősködésre rendezkedett be. És akkor ne utálkozzanak a szegényebbek? Mit várnál ilyen gyomorforgato rendszerben, talán tiszteletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!