Bennetek élnek az olyan dolgok, amikor meg lettetek bántva ok nélkül?
Bizony, meg 20 ev utan is, mert nem tudom elengedni a dolgokat. Talan ez azert van, mert sosem kertek tolem bocsanatot...
Tobbszor mondtam nekik, hogy mennyire fajt, csak annyit mondtak, hogy vagy nem volt igaz, vagy mashogy volt. Mondjuk egy megcsalasra amirol masok is tudtak, nehez lenne letagadni. De ahh... annyira sok narcisztikus
szivtelen embert(baratot, csaladtagot,stb) ismertem, hogy mar megszoktam.
Megbocsatani magamnak probalok marcsak, hogy hagytam magammal ezeket megcsinaltatni.
Igen, magamba folytottam sajnos tobbnyire mindent. Mert ha hangot adtam neki, semmilyen ertelmes reakciot nem kaptam, nemhogy bocsanatot.
1.Persze elengedni lehet, de felejteni nem lehet.
2/Amelyeket leirtál velem is ugyanaz történt,történik.Soha senki nem kért bocsánatot, ez is egy fájó pont
3.En is éltem megfelelési kényszerben, de már erõsebb lettem és azt is felfogtam,hogy azért voltam ilyen,mert gyerekkoromban is ezt éltem.
4.En a testvéremmel osztottam meg néhány dolgot, kibeszélte mindenkinek és még az is kitelt tõle,hogy uszitott.
5.Igen igazad van, DE mikor maradnak az emberben az ilyen fájdalmas dolgok?En pl.a legnagyobb problémám,hogy soha nem védtem meg magamat,egyszerüen csendben maradtam,mert mindig az volt a fejemben,hogy nem süllyedek le a mások szintjére, vagy nem akarok cirkuszt csinálni.Sajnos ebben én vagyok a vesztes,mert utána nem beszéltem meg senkivel és persze,hogy bennem maradt.Dehát mindig tanul az ember, vagy én még mindig nem tanultam meg azt,hogy valakit elküldjek a .....ba.
Igen,én se mondtam régebben soha ha esetleg sérelem ért mert kerülni akartam a vitát.Csak az a nagy helyzet hogy néha bizony muszáj kiállni magadért vagy hülyének néznek akivel bármit meg lehet tenni.
Ez a volt legjobb barátnőm is nekem sok mindenben segített de viszont én is neki tehát meg volt a kölcsönösség egyébként de ha én nem értettem vele egyet vmiben akkor ezt ő nem annyira tolerálta plusz ez a titok tartás is gáz volt.Én nem mondtam el soha senkinek semmit ha ő megkért rá.Én tudtam a számat tartani ha arról volt szó és mindig a rendelkezésére álltam.Csakhát előfordult hogy nem tudtam vagy nem volt kedvem és akkor jött a szurka piszka persze finoman de azért érezhetően.De ő is mellém állt azért nem egyszer,szóval hazudni nem fogok hogy ő nem segített nekem soha.Aki elmondja a te dolgaidat az engedélyed nélkül azzal nem tudsz mit kezdeni akármennyire is kedveled,szereted ennyi.Azóta senkit sem engedek közel magamhoz.Ha lesz olyan aki érdemes rá az más.Azóta testvéreddel mi a helyzet?Beszéltek azért?
#4-es voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!