Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bennetek élnek az olyan...

Bennetek élnek az olyan dolgok, amikor meg lettetek bántva ok nélkül?

Figyelt kérdés
pl. nem tudtátok megbeszélni senkivel sem.Magatokba folytottátok bármilyen sérelmeket, amelyek még az évek során is eszetekbe jutnak.Lehet az férj vagy a párotok,akik megbántottak vagy családtag, a gyermekeitek.Ezt ugy értem,hogy soha nem beszéltetek róla senkinek sem csak hordozzátok magatokban.En pl. a párkapcsolatomról nem szeretek beszélni senkinek sem, mert ugyis csak kárörvendõkkel vagyok körülvéve, pedig a férjem nagyon sokszor megsértett.
2021. febr. 4. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Engem ugyan ne keressen Isten őrizz.Nem vagyok rá kíváncsi a beszólásai után.Nem haragszom vagy utálkozom csak nem érdekel a személye és ennyi.Ezt hívják úgy hogy teljes kiábrándulás.Ma tesójával összefutottam és kérdezgetett hogy ez komoly hogy nem beszéltünk egy éve és hogy miért,mert hogy őneki nem mondott erről semmit.Én mondtam hogy ellaposodott a barátság és ennyi de én haragszom meg ilyenek csak ennek annyi.Megkérdeztem hogy vannak udvariasságból aztán ennyi.
2021. febr. 5. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:
nem haragszom
2021. febr. 5. 17:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Kerdezo 6os valaszodra reagalva, utolag en is azt banom, hogy nem alltam ki magamert. Utolag tenyleg jobb, hisz nem sullyedtunk le arra a szintre, ahol masok voltak. De azert persze jol esett volna nem egyszer valakit elkuldeni a p-ba! Felnottkent mar fajt a felismeres, hogy bizony azok nem voltak igazi baratok, akiket annak hittem.

Kar sajnalni mar utolag a dolgokat. Remelem egyszer mindannyian el tudjuk engedni.

Nalam gyerekkori serelmek miatt(baratok, csalad) miatt alakul ki a bizalmatlansag. Mar nem mondok inkabb el kb semmit, mert felek, hogy visszaelnek vele. Viszont munkahelyen es egyeb teren is az van, hogy nem tudom kezelni meg lereagalni, sot furcsa, ha valaki kedves velem. Nem az, hogy szemelyeskednek, hanem csak altalanosan kedvesek egy idegenhez.(hozzam). Ugye nem hiszem el, hogy megerdemlem, hisz regen mindig csak kihasznaltsagot ereztem. Pedig van olyan, hogy valaki szivbol rendes meg egy idegennel is.

2021. febr. 6. 12:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!