Azt mondják a szépség relatív. Na de ha valaki mondjuk 10/ 9 ember szerint csúnya, akkor az az egy ember,hogyan láthatja őt szépnek? És egyáltalán, hogyan lehet ezt definiálni,meghatározni?
Figyelt kérdés
És egyáltalán milyen jegyek alapján lehet valakire azt mondani,hogy szép?ma 16:28
2/7 anonim válasza:
Hát azok mind a 9-en szépek, akik csúnyának látják?
3/7 anonim válasza:
Ugye azt tudod, hogy olyan nincs, hogy 10/9?
Tudom, ez általánosan így használandó, de nem helyesen!
Amúgy meg pont ettől relatív, arról nem is beszélve, hogy lehet, épp az a 10. lát valami olyan komponenst, amit csak ő lát és fontosnak is tart, míg a többiek elsiklanak felette.
4/7 anonim válasza:
Lehet az az egy épp a családtagja vagy fontos neki kitudja.
Kíváncsi lennék erre a "csúnya" illetőre hogy néz ki.
5/7 Senior Séf válasza:
Tudod, hány embert ki lehet kergetni a világból a pacallal? Én meg megeszem, sőt szeretem.
6/7 anonim válasza:
A csúnyaság relatív, én pl. relatív csúnya vagyok :D
7/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés: mindenki mást figyel meg a másikon, más tényező tetszik meg a másikban. A szeme, a haja, a szája, a mosolya, a személyisége, a humora, a munkabírása. Ezek a sok kis apró tényezők adják ki a teljes egészet. Másrészt a kémia nagyon fontos: nem érzékeljük sokan elsőre, de pl.: az illat is egy ilyen tényező, amit elsőre nem tudunk meghatározni, hogy mi a jó/szép/fontos a másikban, de ez is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!