Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt mondják a szépség relatív....

Azt mondják a szépség relatív. Na de ha valaki mondjuk 10/ 9 ember szerint csúnya, akkor az az egy ember,hogyan láthatja őt szépnek? És egyáltalán, hogyan lehet ezt definiálni,meghatározni?

Figyelt kérdés
És egyáltalán milyen jegyek alapján lehet valakire azt mondani,hogy szép?
ma 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Úgy.
ma 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Hát azok mind a 9-en szépek, akik csúnyának látják?
ma 16:30
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Ugye azt tudod, hogy olyan nincs, hogy 10/9?

Tudom, ez általánosan így használandó, de nem helyesen!

Amúgy meg pont ettől relatív, arról nem is beszélve, hogy lehet, épp az a 10. lát valami olyan komponenst, amit csak ő lát és fontosnak is tart, míg a többiek elsiklanak felette.

ma 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Lehet az az egy épp a családtagja vagy fontos neki kitudja.

Kíváncsi lennék erre a "csúnya" illetőre hogy néz ki.

ma 16:55
 5/7 Senior Séf ***** válasza:
30%
Tudod, hány embert ki lehet kergetni a világból a pacallal? Én meg megeszem, sőt szeretem.
ma 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
A csúnyaság relatív, én pl. relatív csúnya vagyok :D
ma 18:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés: mindenki mást figyel meg a másikon, más tényező tetszik meg a másikban. A szeme, a haja, a szája, a mosolya, a személyisége, a humora, a munkabírása. Ezek a sok kis apró tényezők adják ki a teljes egészet. Másrészt a kémia nagyon fontos: nem érzékeljük sokan elsőre, de pl.: az illat is egy ilyen tényező, amit elsőre nem tudunk meghatározni, hogy mi a jó/szép/fontos a másikban, de ez is ilyen.
ma 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!