Az miért van, hogy a szép embereknek hajlamosak vagyunk jó tulajdonságokat képzelni, úgy, hogy nem is tudunk semmit róluk?

Fordítva is igaz. 😟
Ronda vagyok és csak belémrúgnak, átnéznek rajtam. Azt gondolhatják rossz ember vagyok. 😔 Pedig a szívem szakad meg minden nap a szeretethiány miatt.
1-es
Akkor ez mással is így van, és ennek már nevet is adtak! 😯
2-es
Igen, tapasztalom én is! 😔

Azért, mert a szebbek általában valóban kedvesebbek lehetnek.
Aki szép, azzal mások is kedvesebbek, több mindent megkapnak, több lehetősègük van az életben stb. Aki viszont csúnya, azt semmibe veszik, kevesebb lehetősége van az életben, nem kivételeznek vele, stb. szal frusztáció alakul ki bennük.

Passz.
Én helyes pasi vagyok, de mellé megadom a tiszteletet bárkinek.
Irányomban mindenki kedves, egyből segítőkész.
Nem lehet higy ti csunya emberek alapból negatív kisugárzással rendelkeztek?

Én nem vagyok szép, de van amikor velem is kedvesek nyílván aki csak a külsőséget nézi és az alapjan itél vagy elrak valahova onnan azért nehéz mozdulni.
De nekem néha épp elég ha mosolygom és visszamosolyog. Vagy legalább elfogadja, hogy én is létezhetek-e világon.
Meg hát azt tegyjük hozzá hogy szexi vagyok :D. És nekem elég ha majd legalább egy valaki szépnek is lát

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!