Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt, aki már vett pálfordu...

Van itt, aki már vett pálfordulatot durván megosztó kérdésben? Mi volt az és hogyan történt?

Figyelt kérdés
Durván megosztó kérdésből szerintem mindenki csípőből 3-at 4-et fel tud sorolni. Másról se szól az internet csak arról, hogyan marják egymást az eltérő véleményen lévők. De még soha nem láttam olyat, hogy bárki változtatott volna a meggyőződésén. Mintha ezek az álláspontok olyan mélyen lennének a mint a szemszín a génjeinkben.

ma 16:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én pl még nagyon fiatal fejjel elég naivan álltam hozzá az életvégi ellátás, élet minőség témakörhöz. Ma már más állásponton vagyok. Csak általánosságban megfogalmazva: például szenvedéssel járó, gyógyíthatatlan beteg felnőtt/gyermek. Nem úgy van az sajnos, hogy ha szereted és ott vagy mellette, akkor tök jól érzi ő is magát és nincs fájdalma. Akkor még nem volt köztudatban a palliatív ellátás, hospice stb kifejezések és senki nem beszélt életminőség javításról életet megrövidítő betegségeknél.

Akik mereven azt az álláspontot képviselik, amit én korábban, azoknak tiszta szívből kívánom, hogy soha ne érezzenek másképpen. Mert pálfordulat akkor történne, ha családtag, vagy egy általuk szeretett ember menne keresztül olyan dolgokon, amit ők - csak elméleti szinten érintve a témát - el sem tudnak képzelni.

ma 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!