De, egyesek szavazata többet ér, mert a válaszadási értékelésük szerint súlyozódik a le- vagy felértékelésük. Meg tudod nézni a sajátodat a toplistás helyezéseknél. Például ha lenne egy nulla százalékos értékelésű felfelé nyilazó, meg egy 100 százalékos értékelésű lefelé szavazó értékelő, az a válasz a nulla közelében lenne.
tegnapelőtt 16:58
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt nem tudtam.
tegnapelőtt 16:59
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privátban érkező választ is!
tegnapelőtt 17:06
4/9 anonim válasza:
Az előző válaszoló teljesen tökéletesen leírta. Egyedül annyit tennék még hozzá, hogy elég nagy valószínűséggel van olyan tag, akinek szinte biztosan több profilja is él egyszerre. Neki meg az a szokása, hogy azzal a 3-4 profillal sorra lepontozza mindenki válaszát, a sajátját meg fel. Ilyenkor fordul elő, hogy hirtelen megjelenik az említett számú sereg, aminek mindegyik tagja ugyanazon a százalékon áll.
tegnapelőtt 17:16
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ezt én is tapasztaltam. És olyan bosszantó, hogy nem lehet tenni ellene. Akárhány fiókját törlik, csinál még ötöt. És általában nem éppen visszafogott véleményeket hangoztat.
Ezzel meg el is veszi sok ember kedvét a válaszadástól, mivel ügyelnének a jó értékelésükre, de ilyen egyének miatt folyton le vannak pontozva.
tegnapelőtt 17:18
6/9 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Mi a jó a lepontozásban? Ezzel szórakozok valaki? Ez okoz örömöt neki, hogy tönkretegye a másik napját, lehúzza a válaszhasznossági százalékát? Bevallom, én is néha pontozok le valakit, de NAGYON RITKÁN. Általában inkább csak felpontozom a nekem hasznos, tetsző kommenteket, ami nem tetszik, arra nem nyomok sose negatívat, vagy csak akkor, ha fullba nyomja a kretént az adott hozzászóló. De 90%-ban én tényleg csak zöld pipákat nyomok mindenkinek. A rossz, negatív kommenteket legtöbbször ignorálom.
tegnapelőtt 17:24
7/9 A kérdező kommentje:
Neked akkor jó a mentalitásod. Nagyon szegényes életre utal, ha valakinek ez a mindennapos öröme.
Ráadásul sokszor teljesen értelmes, kifejtett válaszokat pontoznak le, csak mert nem értenek egyet.
tegnapelőtt 17:27
8/9 anonim válasza:
#5:
Ezzel teljesen egyetértek. Bosszantó is, meg egy kicsit talán ijesztő is, hogy valaki komolyan ilyen mániákusan ráfüggött az oldalra, és ennyi rosszindulattal fordul a többiek felé. Igen, a véleménye, meg a stílusa is olyan, sajnos.
Nekem is egyre inkább veszi el a kedvem az oldaltól, pedig már egy jó ideje használom. Csak úgy vagyok vele, minek írjak bármit is, ha biztosan tudom, hogy gondolkodás nélkül pirosba húzza mindenki válaszát :/
Ne haragudj, hogy ennyire szétoffoltam a kérdésed!
tegnapelőtt 17:28
9/9 A kérdező kommentje:
Dehogy offoltad. Ez is a lényeg, hogy kialakuljon egy normális társalgás egy-egy kérdés alatt.
Szerintem néhányan összebeszélve találnánk megoldást a kérdésre.
És tényleg az ijesztő is megfelelő szó a helyzetre, ahogy írtad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!