Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy egy-egy megosztó...

Létezik, hogy egy-egy megosztó választ minden arra szavazó nullára értékel?

Figyelt kérdés
Nem gyanítható, hogy egyesek szavazata többet ér? Vagy instant nullázásra képes?

jan. 5. 16:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Durva amit levág. Azért ha páran jelentgetjük az általában beválik. Most én is jelentettem a válaszait.
jan. 27. 21:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Nagyon! Megértem, ha nehéz gyerekkora és sora /sorsa volt, de ekkora mennyiségű utálat, méreg nagyon nem egészséges, és nincs is rendben. Haragszik a világra, és másnak is azt kívánja, mint amin ő ment át.. ez sem épp kiegyensúlyozott emberre vall.

Én is jelentettem, meg egy kommentet is írtam, hátha..

jan. 27. 21:54
 23/25 A kérdező kommentje:
Ez a kérdésem, amúgy lehetne amolyan "bázis" a hasonlóan gondolkozóknak. És így egymást közt akár privátban is jelezhetnénk a problémás válaszokat. Hogy aztán tudjuk jelenteni azokat.
jan. 27. 22:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Érdemes azért a másik oldalt is megnézni. A minap írtam ki egy kérdést, ami egyfajta segélykiáltásnak is mondható, vagy ventillálásnak. Én kedves, támogató kommenteket vártam volna, mert nem sok kedves szót kaptam egész életemben.. Bunkó szavakat annál többet. Ehelyett elkezdett 1-2 kommentelő provokálni engem, hogy ne rinyáljak, ne nyafogjak.. Amire persze én is berágtam. Nem is feltétlen segítséget akartam, csak pár kedves szót szerettem volna, majd ócska mód belémálltak páran, és anullálták a problémáimat. 20-as, a linkelt kérdésnél valóban túlzásba esett a kommentelő, de nem a többi hozzászólóval volt trágár. Igazából egy mondatban összefoglalhatta volna a mondandóját: bunkóságra nem kell kedvességgel reagálni. Lehet sok bunkóval volt már dolga. De valóban elvetette kissé a sulykot...
jan. 28. 16:14
 25/25 A kérdező kommentje:

Hát én azokat is jelentem, akik az esetedhez hasonlóan egy segélykérésre, csak szándékosan rosszindulatúan, gyűlölködve reagálnak.

Nem tudom mi vesz rá valakit, hogy még belerúgjon egy földön fekvőbe.

jan. 28. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!