Kakukkmanci kérdése:
Google drive-ról velem megosztott, de nem szerkeszthető, vagyis nem letölthető fájlokat le lehet tölteni mégis valamilyen programmal? Létezik erre valamilyen letöltő program, vagy van jó ötletetek, hogy mivel lehet lebányászni?
Figyelt kérdés
#letöltő program #google drive-ról - velem megosztott nem letölthető fájlok
2023. dec. 11. 16:17
1/5 anonim válasza:
A nem szerkeszthető az letölthető. A mappa jobb felső sarkában van 3 pont ott van hogy letöltés.
2/5 A kérdező kommentje:
A nem szerkeszthető nevében is benne van, hogy nem tudsz csinálni vele semmit. Csak azoknál a fájloknál van a három pont, amelyek letölthetőek, szerkeszthetőek. Attól függ, hogy a feltöltő hogyan jelöli meg a fájlnál. Ezért kell hozzá program. Azért köszi a választ.
jan. 29. 08:53
3/5 anonim válasza:
Omg a probléma az ön készülékében van. Ugyanis én nem szerkeszthetőként jelölök meg mindent amit itthon le akarok tölteni és mindig ott van a három pont.
4/5 A kérdező kommentje:
3/3 anonim amit te jelölsz meg nem szerkeszthetőként, az a te fájlod. azt más nem tudja letölteni, de te nyilván igen, mert te töltötted fel.
szept. 8. 10:53
5/5 A kérdező kommentje:
végül is a két hozzászóló arra nem válaszolt, amit kérdeztem, persze köszönöm nekik az okoskodó kommenteket, de felesleges volt. Ezt kérdeztem,"Google drive-ról velem megosztott, de nem szerkeszthető, vagyis nem letölthető fájlokat le lehet tölteni mégis valamilyen programmal?Létezik erre valamilyen letöltő program, vagy van jó ötletetek, hogy mivel lehet lebányászni?" de erre nem válaszoltak, csak megkérdőjelezték, amit én kérdeztem.
szept. 8. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!