A párom exe facen, jelzi, hogy létezik. Osztogat ezt-azt, hogy észrevegyem. Hogyan lehet okosan leépíten? - ha én megosztom, a gyereim képét, másnap neki is fel van rakva. De több mindenben.35 vagyok, nem gyerek. Szórakozik velem?
Csak akkor látod a megosztásait, ha az ismerősöd, vagy ha szándékosan nézed meg az oldalát, ha az nem titkosított.
Első esetben törölheted az ismerősök közül, második esetben ne menj az oldalára.
2 opció van, belemehetsz a kis játékaiba, rivalizálhattok, rákontrázhatsz mindig, hogy ti merre jártatok, hol checkoltok be, milyen fotókat töltesz fel stb. de szerintem ezzel nem lesz jobb senkinek.
Vagy törölheted/tilthatod és nem veszel róla tudomást és éled az életed tudomást sem véve róla.
Szerintem utóbbi jobban fáj neki. :)
jó tanács:
NE a Facebookon ÉLJ!!!
Élj magadnak és a gyerekeidnek de nem kell minden szirszart azon posztolni, mert húde boldog a család, bőven elég ha ezt te tudod.
Őt meg tiltsd le és jelentsd fel a facebookon, ha túl messzire megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!