Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy egy férfi képtelen megmondani azt, hogy tervez-e veled hosszútávra?
Háttérinformáció. 3 éve együtt vagyunk. Én 26 éves vagyok, ő 34 éves. Neki van már gyermeke előző házasságból. Én is ismerem a gyermeket, nagyon jóban vagyunk, nagyon jó kis közös programokat szoktunk csinálni. Gyermek nagyon megszeretett engem, én is őt. Folyton dícsér párom engem, hogy milyen szépen bánok a gyermekével, függetlenül attól, hogy anyai taapsztalatok nekem még nincsenek. Nap mint nap biztosít engem arról párom, hogy nagyon jólérzi magát velem, sok közös, szuper kis programot csinálunk együtt. Ő is és én is megismertem már a családját. Egyszóval abszolút éljük a kis közös életünket párommal boldogan, harmónikusan.
Azonban mikor a közös célokról beszélünk, nemtud mondani semmi konkrétat nekem. Pedig én neki nem árultam zsákbamacskát, tudja jól, hogy vágyok házasságra és gyermekre. Úgy fogalmaz, hogy ő minden nap a mának él, így nemtudja mi fog történni pl.3 nap múlva.
Férfiak ti tényleg ilyenek vagytok? :)Köszönöm
"A"férfiak nem ilyenek, a tiéd ilyen.
Nem ártana valami kompromisszumra jutnotok,mert így csak napról napra keserűbb leszel,aztán ott maradsz egyedül.
Nézd az Ő szemszögéből! Egyszer már belevágott egy házasságba, és a jelek szerint nagyon nem végződött jól. Érthető, ha meglehetősen fél újra elkötelezni magát.
A sok válás, és az ezek végén születő ítéletek miatt amúgy is elterjedt a férfiak körében, hogy minimum három évig kell egy fedél alatt élni egy nővel, mielőtt a házasság szóba jöhetne. Ennyi idő alatt azért már ki szokott derülni, hogy kölcsönösen el tudjátok-e viselni egymást egy életen keresztül, és jobb mint fejest ugrani egy kapcsolatba, ami azután válással végződik, pláne, ha még gyerek is van.
Az én párom is elvált, ő mégis elmondta, hogy mi a terve velem kapcsolatba, kb. fél év múlva mondta, hogy nagyon szeretne tőlem gyereket és velem akarja leélni az életét, a baba már meg is született. Sajnos a házasságra még nem került sor.
Két éve vagyunk együtt és nagyon boldogok.
Szóval nem minden férfi olyan mint a párod.
Neki jó igy ahogy van.
Ha szeret lehet,hogy meglep szülinapodra egy gyürüvel,várj egy kicsit még!
Kieröltetni nem jó!
Nem, nem vagyunk ilyenek.
A párod esetleg fél az elkötelezettségtől.
Enélkül azonban nem lehet jó egy kapcsolat. Ez lenne az alap. Az milyen lenne már, hogy "úgy 5 évre tervezek veled..."
Az ember, már ha férfi, és nem csupán hímnemű tudja, hogy mit szeretne hosszú távon. El tudja-e képzelni az életét veled, vagy nem? Ha nem akkor sürgősen el kellene döntenie.
"minimum három évig kell egy fedél alatt élni egy nővel, mielőtt a házasság szóba jöhetne"
Én egy hét után kértem meg a feleségem kezét, és sosem éltünk egy fedél alatt a házasság előtt.
Igen,ebben van logika, ezzel téged is véd.
Ezek szerint van kompromisszumotok, és van időpontotok is. Akkor mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!