Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg létezik...

Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy egy férfi képtelen megmondani azt, hogy tervez-e veled hosszútávra?

Figyelt kérdés

Háttérinformáció. 3 éve együtt vagyunk. Én 26 éves vagyok, ő 34 éves. Neki van már gyermeke előző házasságból. Én is ismerem a gyermeket, nagyon jóban vagyunk, nagyon jó kis közös programokat szoktunk csinálni. Gyermek nagyon megszeretett engem, én is őt. Folyton dícsér párom engem, hogy milyen szépen bánok a gyermekével, függetlenül attól, hogy anyai taapsztalatok nekem még nincsenek. Nap mint nap biztosít engem arról párom, hogy nagyon jólérzi magát velem, sok közös, szuper kis programot csinálunk együtt. Ő is és én is megismertem már a családját. Egyszóval abszolút éljük a kis közös életünket párommal boldogan, harmónikusan.

Azonban mikor a közös célokról beszélünk, nemtud mondani semmi konkrétat nekem. Pedig én neki nem árultam zsákbamacskát, tudja jól, hogy vágyok házasságra és gyermekre. Úgy fogalmaz, hogy ő minden nap a mának él, így nemtudja mi fog történni pl.3 nap múlva.

Férfiak ti tényleg ilyenek vagytok? :)Köszönöm

2012. jan. 25. 11:03
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Igen,az én Párom is pontosan ilyen.3 éve élünk együtt,de meg se fordult a fejében a házasság.Amikor rákérdeztem,akkor is azt mondta,hogy ő nem vesz el engem feleségül.... :-(

Valószínű,hogy a volt barátnőjében csalódott(vele nem élt együtt,de őt el akarta venni) és ezért nem.

Azért erre se lehet fogni mindent egy életen át;szóval szerintem neki jó így,mindent meg kap így is(kivétel a gyerek) akkor miért is venne el engem?

Nekem ez így nem jó,de egyenlőre hagyom,aztán majd látjuk,merre fordul a kocka.Remélem jó irányba!

Kívánok nektek is sok jót és szépet,így ismeretlenül is!

2012. jan. 25. 12:13
 32/48 A kérdező kommentje:

Közben meg van egy félelmem, hogy elmarom magam mellől az időközönként felmerülő kérdéseimmel. Olyan nehéz, vannak hetek hónapok amikor felsem merül ez közöttünk. Aztán mintha "megkattannék" és neki szegezem a kérdést. Nem akarom, hogy azt érezze, hogy bizonyos időközönként megkattanok.

Tehát akkor szerintetek megkéne próbálnom egy darabig abszolút elfelejtenem ezt a témát?

2012. jan. 25. 12:14
 33/48 A kérdező kommentje:

31-es hát igazán sajnálom. De ha lehet ilyet mondanom, te legalább kaptál egy konkrét választ. Amivel te magad eldöntheted, hogy mit is kezdesz. Mellette maradsz vagy kiadod az útját. Én meg semmilyen választ nem kapok.

Huh nem is tudom melyik a jobb. Itt az élő példa,ha kapsz konkré választ akkor az sem só, ha meg nem kapsz akor meg az sem jó. Ki érti ezt? :)

köszönöm. Hát nektek is minden jót, reméljük a legjobbakat nektek is.

2012. jan. 25. 12:16
 34/48 uccu ***** válasza:
Nem vagy büntetve, csak tanítva. Azaz, te a neje hibáját már nem fogod elkövetni. Én a leírtak alapján azt gondolom, hogy legalább a gyermekelhelyezést kell megvárni. Most gondolj bele, még azt sem tudja, hogy ő neveli -e a gyerekeit majd és hogyan lesz tovább és közben "piszkálják", hogy vegyél el. Olyan, mintha újra víz alá akarnának nyomni, pedig most jöttél fel levegőért. Ennek ellenére beszélgessetek és igenis próbáld megnyitni, mondd el az érzelmeidet. ...Volt egy Pisti nevű pasim. Az előző férjemtől elváltam. Én szerettem volna mégegy gyermeket egy új kapcsolatból, gondoltam Pistitől. 3 évig gyötörtük egymást. Befelé forduló típusú. Aztán elég lett, teltek az évek, normális családot szerettem volna. Retteneteset csalódtam, a volt férjem ugyanis egy agresszív állat volt, aki a gyerekem fejéhez fegyvert tartott, mikor vége lett. Ez a tüske azóta is elkísér és megváltoztatta a hozzáállásom. Ennek ellenére, mivel nyitott vagyok, ezért újra boldog szerettem volna lenni. Szóval vártam Pistire, de semmi. Aztán elküldtem, hogy hagyjuk. Békével váltunk el. Ekkor döbbentett meg, hogy intézte a közös lakhatásunkat és életünket és ő is gyermeket szeretne. De addigra én már túl voltam rajta. Vártam a döntésére évekig, ha sikerül időben megnyitni, nem ábrándultam volna ki. Aztán szerencsésen alakult a sorsom, megismertem egy özvegy fiatal férfit egy kislánnyal, amikor nem is akartam és összeköltöztünk másnap. Azóta van egy közös gyermekünk is és 7 éve együtt élünk, szeretetben, boldogságban és szerelemben...tehát bárhogy lesz, úgy jó. Nem büntetés, tanítás!!!
2012. jan. 25. 12:17
 35/48 A kérdező kommentje:

Kedves Uccu olyan jó olvasni még ilyen történeteket. Minden elismerésem a tiéd/tiétek! Örülök, hogy megtaláltad a boldogságodat! :) Maradjon is így még nagyon sokáig, vagy inkább örökre! :)

Jólvan akkor tanulnom kell..Pedig már úgy érzem okos lettem! :)

2012. jan. 25. 12:21
 36/48 uccu ***** válasza:
Nem lettél még okos. Tanulunk és tanulunk...lehet türelmet kell tanulnod, lehet, hogy azt kell tanulnod, hogy megnyisd, segíts neki kihúzni a tüskét. Lehetséges, hogy nem véletlenül vár a párod. Ha nálatok lesznek a gyerekek, neked is hirtelen más életre kell felkészülni. Reggel 5 kor kelek. Elindítom a lányokat vagy elviszem őket. Reggeli, táska átnézése, szép haj készítés, ruhák, tízórai készítés. Ilyenkor nekem csak egy fogmosás fért bele. Férjem már munkában. A kicsit is felpakolom és indulunk a suliba, oviba... Aztán hazafelé rohamtempós vásárlás, piac,posta, bank, minden ami aznap kell. Aztán hazarohan, itthon elkezdek dolgozni, ennyi szerencsém van. Ezen kívül főz mos, takarít. A kicsi az oviban félnapos, futás érte, mese, altatás. Ekkor már majdnem félájult vagy. Ilyenkor jöhet a vasalás, munka és pakolás. Ha felébred, kivinni levegőzni a kicsit és a nagyokat összeszedni, elvinni szakkörre, tanfolyamra, stb. Ekkor kábé 4-5-6 óra van. Tanulás a nagyokkal, apának játék a kicsivel. Ilyenkor már állva is tudnál aludni. Majd gyerekek jóllakatása, férjjel váltani két szót, majd esti program, altatás, fürdetés, mese. Ekkor már tényleg véged van. De hihetetlenül szuper, hogy van kiért felkelned, van kinek a horkolását és szuszogását hallgatnod, van kire főzni, van kivel tanulni, van kit ölelni, van kiért dolgozni...
2012. jan. 25. 12:30
 37/48 A kérdező kommentje:

Uccu az a baj, hogy én munkahelyen vagyok, de majdnem elsírtam magam...Az utolsó sorok amikor írod, hogy mindez megéri, mert van kiért ezeket megtenni...:) Én ezektől nem félek. Hidd el, én már csinálnám ezeket nagyon! :)

A szép haj készítését húzzuk ki a sorból, mert kisfia van páromnak :)

Jólvan valóban akkor megkell várnom még hogyan alakul a gyermek kis élete. Hozzánk, vagy marad anyukánál...Igyekezni fogok nagyon, hogy türelmes legyek.

Talán itt látszik, hogy 26 éves vagyok. Lehet még nem tanultam meg a türelmet?

2012. jan. 25. 12:44
 38/48 uccu ***** válasza:

Fogsz te még szép hajat készíteni a te kislányodnak:-)))kicsit várj még.

De egy pasi nem biztos, hogy kimondja, gyereket akar (a férjem a kisfiunknál félt is tőle). a kérdés, ha jön, örül -e neki...

Minden jót nektek!

2012. jan. 25. 12:55
 39/48 A kérdező kommentje:

Hát igen kislány az álmom! :)

Ja és annak van valami jelentősége, hogy mindezektől függetlenül beszéltünk már arról, hogy neki milyen lánynevek tetszenek? Tehát néha néha van 1-1 téma amit elkap párom, nem zárkózik be, válaszol rá, sőt mondom lelkesen ő sorolta fel a neki tetsző neveket...

Na ez esetben mire gondoljak? :)

2012. jan. 25. 13:01
 40/48 uccu ***** válasza:
Hááát arra, hogyha elé állsz egy nyugisabb időben, hogy babátok lesz, akkor nagyon fog örülni neki szerintem. Gyakran a szavaktól a tettek fontosabbak. Látod nem mond semmit a gyermekvállalásról mégis beszél a lánynevekről. Ha nem lökött, akkor nem zárkózik el, azt jelenti. Egyszer megkérdezhetnéd, hogy mit szólna, ha kiderülne, hogy babátok lesz. Persze feltételes módban. Ne azt nézd, amit mond, hanem ahogy mondja...Azért ezt ne élesben tedd először, nehogy befürödj!
2012. jan. 25. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!