Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy egy férfi képtelen megmondani azt, hogy tervez-e veled hosszútávra?
Háttérinformáció. 3 éve együtt vagyunk. Én 26 éves vagyok, ő 34 éves. Neki van már gyermeke előző házasságból. Én is ismerem a gyermeket, nagyon jóban vagyunk, nagyon jó kis közös programokat szoktunk csinálni. Gyermek nagyon megszeretett engem, én is őt. Folyton dícsér párom engem, hogy milyen szépen bánok a gyermekével, függetlenül attól, hogy anyai taapsztalatok nekem még nincsenek. Nap mint nap biztosít engem arról párom, hogy nagyon jólérzi magát velem, sok közös, szuper kis programot csinálunk együtt. Ő is és én is megismertem már a családját. Egyszóval abszolút éljük a kis közös életünket párommal boldogan, harmónikusan.
Azonban mikor a közös célokról beszélünk, nemtud mondani semmi konkrétat nekem. Pedig én neki nem árultam zsákbamacskát, tudja jól, hogy vágyok házasságra és gyermekre. Úgy fogalmaz, hogy ő minden nap a mának él, így nemtudja mi fog történni pl.3 nap múlva.
Férfiak ti tényleg ilyenek vagytok? :)Köszönöm
Igen,az én Párom is pontosan ilyen.3 éve élünk együtt,de meg se fordult a fejében a házasság.Amikor rákérdeztem,akkor is azt mondta,hogy ő nem vesz el engem feleségül.... :-(
Valószínű,hogy a volt barátnőjében csalódott(vele nem élt együtt,de őt el akarta venni) és ezért nem.
Azért erre se lehet fogni mindent egy életen át;szóval szerintem neki jó így,mindent meg kap így is(kivétel a gyerek) akkor miért is venne el engem?
Nekem ez így nem jó,de egyenlőre hagyom,aztán majd látjuk,merre fordul a kocka.Remélem jó irányba!
Kívánok nektek is sok jót és szépet,így ismeretlenül is!
Közben meg van egy félelmem, hogy elmarom magam mellől az időközönként felmerülő kérdéseimmel. Olyan nehéz, vannak hetek hónapok amikor felsem merül ez közöttünk. Aztán mintha "megkattannék" és neki szegezem a kérdést. Nem akarom, hogy azt érezze, hogy bizonyos időközönként megkattanok.
Tehát akkor szerintetek megkéne próbálnom egy darabig abszolút elfelejtenem ezt a témát?
31-es hát igazán sajnálom. De ha lehet ilyet mondanom, te legalább kaptál egy konkrét választ. Amivel te magad eldöntheted, hogy mit is kezdesz. Mellette maradsz vagy kiadod az útját. Én meg semmilyen választ nem kapok.
Huh nem is tudom melyik a jobb. Itt az élő példa,ha kapsz konkré választ akkor az sem só, ha meg nem kapsz akor meg az sem jó. Ki érti ezt? :)
köszönöm. Hát nektek is minden jót, reméljük a legjobbakat nektek is.
Kedves Uccu olyan jó olvasni még ilyen történeteket. Minden elismerésem a tiéd/tiétek! Örülök, hogy megtaláltad a boldogságodat! :) Maradjon is így még nagyon sokáig, vagy inkább örökre! :)
Jólvan akkor tanulnom kell..Pedig már úgy érzem okos lettem! :)
Uccu az a baj, hogy én munkahelyen vagyok, de majdnem elsírtam magam...Az utolsó sorok amikor írod, hogy mindez megéri, mert van kiért ezeket megtenni...:) Én ezektől nem félek. Hidd el, én már csinálnám ezeket nagyon! :)
A szép haj készítését húzzuk ki a sorból, mert kisfia van páromnak :)
Jólvan valóban akkor megkell várnom még hogyan alakul a gyermek kis élete. Hozzánk, vagy marad anyukánál...Igyekezni fogok nagyon, hogy türelmes legyek.
Talán itt látszik, hogy 26 éves vagyok. Lehet még nem tanultam meg a türelmet?
Fogsz te még szép hajat készíteni a te kislányodnak:-)))kicsit várj még.
De egy pasi nem biztos, hogy kimondja, gyereket akar (a férjem a kisfiunknál félt is tőle). a kérdés, ha jön, örül -e neki...
Minden jót nektek!
Hát igen kislány az álmom! :)
Ja és annak van valami jelentősége, hogy mindezektől függetlenül beszéltünk már arról, hogy neki milyen lánynevek tetszenek? Tehát néha néha van 1-1 téma amit elkap párom, nem zárkózik be, válaszol rá, sőt mondom lelkesen ő sorolta fel a neki tetsző neveket...
Na ez esetben mire gondoljak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!