Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy egy férfi képtelen megmondani azt, hogy tervez-e veled hosszútávra?
Háttérinformáció. 3 éve együtt vagyunk. Én 26 éves vagyok, ő 34 éves. Neki van már gyermeke előző házasságból. Én is ismerem a gyermeket, nagyon jóban vagyunk, nagyon jó kis közös programokat szoktunk csinálni. Gyermek nagyon megszeretett engem, én is őt. Folyton dícsér párom engem, hogy milyen szépen bánok a gyermekével, függetlenül attól, hogy anyai taapsztalatok nekem még nincsenek. Nap mint nap biztosít engem arról párom, hogy nagyon jólérzi magát velem, sok közös, szuper kis programot csinálunk együtt. Ő is és én is megismertem már a családját. Egyszóval abszolút éljük a kis közös életünket párommal boldogan, harmónikusan.
Azonban mikor a közös célokról beszélünk, nemtud mondani semmi konkrétat nekem. Pedig én neki nem árultam zsákbamacskát, tudja jól, hogy vágyok házasságra és gyermekre. Úgy fogalmaz, hogy ő minden nap a mának él, így nemtudja mi fog történni pl.3 nap múlva.
Férfiak ti tényleg ilyenek vagytok? :)Köszönöm
Mi védekezünk így nálunk talán 99,99 % hogy véletlenben nem fog összejönni...Így elé sem fogok tudni állni...
Én nagyon úgy tervezem, hogy ha ő rábolint akkor elhagyom a fogamzásgátlót és belehúzúnk! :)
Ő is tudja hogy védekezem, így szerintem felsem merült benne a véletlenül becsúszik kérdés...
Akkor is egy kérdést megér feltételes módban egyszer később...
Ismered a születésdalt? Kicsit fura egy nóa, de van benne egy mondat, hogy a kisbaba hol is fogan...hallgasd meg...
igen később felteszem neki. Mert ugye most ugyanott lennék ahol a part szakad. amig nincs gyemekelhelyezés addig erre a kérdésemre sem tudna válaszolni. Így nekem valóban megkell várnom amíg ítélet születik...
Otthon tudom csak meghallgatni a nótát..:)kiváncsi vagyok már rá! :)
Csak nekem szúrja ez a szemem:
Mondta hetekig, és még pár hónapig emésztette magát...de azóta eltelt már több mint 2 év!
3 éve együtt vagyunk
Két éve csalódott a feleségében, de ti 3 éve együtt vagytok? És akkor még csodálod, hogy nem vesz téged komolyan? Szeretőnek tartott, és bár időközben az asszony lelépett mással, te akkor sem léptél ki a szerető-státuszból. Történet lezárva.
nagyon rosszul látod. Megismertem páromat. Ennek már lassan 3 éve. Kerekítettem, miért baj az, hogy nem azt írom le, hogy 2 éve és 8 hónapja vagyunk együtt?
Tehát lassan 3 éve vagyunk együtt, én mikor megismertem őt akkor ő már 3 hónapja külön lakott a volt feleségétől. Ennek a mi esetünkben semmi jelentősége nincs, mert az évfordulókat ha nem haragszol nem arra tesszük, amikor ő eljött otthonról. hanem ez lehet például egy különleges randevú dátuma, vagy az a dátum amikor hivatalosan hozzá költöztem stb stb.
Megismerkedtünk, elkezdtük a közös életünket, és az elején az első hetekben, hónapokban még mondta nekem párom, hogy mekkora sebet ejtett rajta a volt felesége. Ez volt az amit írtam fentebb. Ebben mi nem egyértelmű?
Vagy az a furcsa neked, hgy ezeket a párom nem az első randevúnkon "zúdította" rám? azt remélem senki nem kérdőjelezi meg, hogy kell egy kis idő mindenkinek amíg képes megnyílni a másik felé...És ez szerintem nem az első randevú ideje.
egyébként már megfigyeltem, hogy a legtöbb kérdésnél mindig van 1-1 hozzászóló, aki nem a kérdéshez szól hozzá, és nem segítséget ad, hanem elkezdi elemezgetni az eddigi válaszokat, és keresi, hogy hol lehetne belekötni. Elkezd számolni, elkezd agyalni, hogy valami nem stimmel a számok körül. És kijelenti, hogy slussz passz ez a kérdező csakis szerető lehet... Csak nem magunkból indulunk ki kedves kérdező?
Ne is lepődj meg azon, hogy 60 %-on állsz. Ebből kiindulva más sem volt megelégedve a hozzászólásoddal.
Hogy elejét vegyem a további civakodásnak, magam lezártan tekintem a kérdét, sok hasznos, és jó választ kaptam a többiektől, sokat segítettek nekem, így köszönöm nem várok további tanácsot. Minden jót annak aki segített. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!