Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg létezik...

Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy egy férfi képtelen megmondani azt, hogy tervez-e veled hosszútávra?

Figyelt kérdés

Háttérinformáció. 3 éve együtt vagyunk. Én 26 éves vagyok, ő 34 éves. Neki van már gyermeke előző házasságból. Én is ismerem a gyermeket, nagyon jóban vagyunk, nagyon jó kis közös programokat szoktunk csinálni. Gyermek nagyon megszeretett engem, én is őt. Folyton dícsér párom engem, hogy milyen szépen bánok a gyermekével, függetlenül attól, hogy anyai taapsztalatok nekem még nincsenek. Nap mint nap biztosít engem arról párom, hogy nagyon jólérzi magát velem, sok közös, szuper kis programot csinálunk együtt. Ő is és én is megismertem már a családját. Egyszóval abszolút éljük a kis közös életünket párommal boldogan, harmónikusan.

Azonban mikor a közös célokról beszélünk, nemtud mondani semmi konkrétat nekem. Pedig én neki nem árultam zsákbamacskát, tudja jól, hogy vágyok házasságra és gyermekre. Úgy fogalmaz, hogy ő minden nap a mának él, így nemtudja mi fog történni pl.3 nap múlva.

Férfiak ti tényleg ilyenek vagytok? :)Köszönöm

2012. jan. 25. 11:03
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Uccunak! "Lehetséges, hogy a párod csalódott az előző házassága végett vagy keserű?"

Kérdeztem ezt is, de azt mondja, hogy nem ez áll a háttérben. Persze akkor mikor megtalálta a lebktató smseket, egy világ omlott össze benne. Ezt mondta. Mondta hetekig, és még pár hónapig emésztette magát...de azóta eltelt már több mint 2 év! Azt mondja pérom, hogy ez már nem dolgozik benne, ezen már túltette magát.

2012. jan. 25. 11:57
 22/48 uccu ***** válasza:
És milyen típus a párod? Ha gondja van elmondja, vagy emészti magát? Lehetséges, hogy élvezi ezt a félig szabad életet? El tudnád képzelni, hogy mondjuk ti neveljétek a gyerekeket? Mert ugye, ha a párod nem hagyja annyiban, akkor nyilván ez is megfordult a fejében. El tudnád fogadni őket? Lehetséges, hogy a házassága végett elég instabil a talaj a talpa alatt, nem bízik a nőkben?
2012. jan. 25. 11:57
 23/48 uccu ***** válasza:

Igen, de nem mindenről tudunk. Azaz, minden esemény az életben befolyásol, megváltoztat, alakít, formál. Már lehet, hogy nem fáj, de akkor is valamilyen irányba orientált, érted? Benne maradt egy tüske. Már nem tudja megfogalmazni, de a tüske akkor is böki.

"Kérdeztem ezt is, de azt mondja, hogy nem ez áll a háttérben. Persze akkor mikor megtalálta a lebktató smseket, egy világ omlott össze benne. Ezt mondta. Mondta hetekig, és még pár hónapig emésztette magát...de azóta eltelt már több mint 2 év! Azt mondja pérom, hogy ez már nem dolgozik benne, ezen már túltette magát."

2012. jan. 25. 11:59
 24/48 A kérdező kommentje:

Milyen típus a párom? Egyébként most így visszagondolva nem igazán mondja el az érzelmeit. Nem az az érzelgős típus. Persze ha rákérdezek, akkor válaszol, de olyan semmilyen választ kapok. Tehát talán ez lehet a baj? Hogy magában emészt valamit? Pedig elmondhatná, ő ismer engem, én csacsogok folyton, én folyton segíteni akarok másnak is:) Tehát neki is segítenék...

Igen elfogadnám a gyereket, jól látod kedves uccu a csavar a történetben, hogy gyermekelhelyezés hamarosan lezárul. Úgy fogalmazok, hogy eddig elég jól áll apuka helyzete ahhoz, hogy megnyerje gyermeket...Igen beszéltünk már róla és 100%ig elfogadnám a gyereket. De ezt tudja jól ő is. most is elfogadom őt, semmi nem változna bennem ha mindennap velünk élne...

2012. jan. 25. 12:01
 25/48 anonim ***** válasza:

Figyelj, egyrészről a párodnak kényelmes így, hogy együtt vagytok, de még nem kötelezte el magát feléd. Ami ugye nem is menne még tekintve, hogy papíron ő még egy másik nőhöz tartozik.

Másrészről a felesége megcsalta, ráadásul éveken át. Most pedig a válópert húzza és még a gyereket is belerángatja.

Hát csoda, hogy ez a férfi jelenleg nem bízik meg egy másik nőben? Szerintem inkább becsülendő benne, hogy korrektül megmondta, hogy amíg le nem zárul a válóper, addig nem ígérget semmit.

Retteneteset csalódhatott a feleségében, így én mindenképpen időt adnék neki, nem nyaggatnám ilyen dolgokkal, főleg addig, amíg ilyen kesze-kusza a helyzete.

Addig is törekedj arra, hogy maximálisan megbízhasson benned. És semmiképpen se mondj rosszat a nejéről, sem a gyerekéről! Bár feltételezem, ezeket már eddig is így tetted :)

2012. jan. 25. 12:03
 26/48 anonim ***** válasza:

bocs, hogy ezt írom, de lehet, te vagy neki a vigasz. Neked kell tudnod, akarsz-e tőle valamit, mert ez így állóvíz. Egyébként nem vagy semmiről sem lekésve. De ha egy év után sem tudja még, hogy el akar-e venni, amikor te férjet és gyereket akarsz, akkor lépnék.

Együtt is laktok?

2012. jan. 25. 12:04
 27/48 uccu ***** válasza:

Szóval akkor belenyúltam. Tudod van 3 gyermekünk és ez a második házasságom. Nekem az a tapasztalatom, hogy van néhány pasitípus. Mint ahogy van nőtípus is. Lásd te a csacsogós (én is). Vagy itt van a férjem a szókimondó. Van az elfojtós, a szerény-csendes, a veszekedős, az agresszív, a kifelé vagy épp befelé forduló és persze a kevert típusok is.

Én a gyermekelhelyezési pert megvárnám a helyedben, addig is biztosítanám arról, hogy szeretem. Ha nálatok helyezik el, nem hinném, hogy egyedül szeretné felnevelni, nélküled. Ekkor pedig gyanítom, hogy lesz mégegy -két menet a közös lakásért. Ugyanis akkor a volt asszonynak nem sok köze lesz hozzá. Ha nem apukának ítélik a gyerekeket, akkor pedig előhozakodhatsz vele, hogy a fejed fölött elrepül az idő és fiatal anyuka szeretnél lenni...

2012. jan. 25. 12:06
 28/48 A kérdező kommentje:

26-os persze együtt élünk. dolgozom, vezetem a háztartást, igyekszem harmónikus légkört megteremteni neki, hogy mikor hazaér a munkából családias légkör fogadja. Mikor jön a gyereke neki is igyekszem ezt megadni. Ilyen téren nincs gond ezzel.

Igen végül nagyon úgy néz ki, hogy a tüske miatt ilyen zárkózott.

Jaj tudjátok mit érzek ilyenkor? Azt érzem, hogy egy másik nő hibája miatt mi nem élhetjük meg azt amit ilyenkor egy párnak megkell élnie.

Úgy érzem, hogy a nő hibája miatt mintha én lennék "büntetve" Idézőjelbe tettem a szót, értitek? :(

2012. jan. 25. 12:07
 29/48 anonim ***** válasza:
igen, lehet, rosszkor vagy mellette, de szerintem még várjál, ha ennyire összeilletek.
2012. jan. 25. 12:10
 30/48 A kérdező kommentje:

Igen úgy tűnik várni várni várni. Ez a kulcsszó az esetünkre. Ez jutott nekem.

Erre mindig az jut eszembe, hogy várok, a Budai vár is már mióta vár! :) Pff na jó lehet ez rossz poén volt! :)

2012. jan. 25. 12:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!