Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg létezik...

Szerintetek tényleg létezik olyan, hogy egy férfi képtelen megmondani azt, hogy tervez-e veled hosszútávra?

Figyelt kérdés

Háttérinformáció. 3 éve együtt vagyunk. Én 26 éves vagyok, ő 34 éves. Neki van már gyermeke előző házasságból. Én is ismerem a gyermeket, nagyon jóban vagyunk, nagyon jó kis közös programokat szoktunk csinálni. Gyermek nagyon megszeretett engem, én is őt. Folyton dícsér párom engem, hogy milyen szépen bánok a gyermekével, függetlenül attól, hogy anyai taapsztalatok nekem még nincsenek. Nap mint nap biztosít engem arról párom, hogy nagyon jólérzi magát velem, sok közös, szuper kis programot csinálunk együtt. Ő is és én is megismertem már a családját. Egyszóval abszolút éljük a kis közös életünket párommal boldogan, harmónikusan.

Azonban mikor a közös célokról beszélünk, nemtud mondani semmi konkrétat nekem. Pedig én neki nem árultam zsákbamacskát, tudja jól, hogy vágyok házasságra és gyermekre. Úgy fogalmaz, hogy ő minden nap a mának él, így nemtudja mi fog történni pl.3 nap múlva.

Férfiak ti tényleg ilyenek vagytok? :)Köszönöm

2012. jan. 25. 11:03
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Az időpont csak arra vonatkozik, hogy akkor fogunk leülni és beszélni hogy hogyan tovább és merre. Ez még nem fltétlenül lesz pozitív beszélgetés. Ekkor még csak az fog kiderülni, hogy akar-e tőlem valamit. És ez ez amit nem értek, hogy most miért nem tudja megmondani, 1 év múlva meg miért? :S
2012. jan. 25. 11:33
 12/48 anonim ***** válasza:
69%

Amíg nincs vége a pernek, addig amúgy se tudtok összeházasodni. És a jelek szerint tényleg nagyon rossz tapasztalatot szerzett a házasság terén.

Ha rám hallgatsz akkor kivársz, és addig is tettekkel bizonyítod, hogy olyan ember vagy, akire majd egész életében számíthat, és mindig ott lesz mellette!

2012. jan. 25. 11:33
 13/48 uccu ***** válasza:
52%
Szerintem, és ez a saját véleményem, nem biztos, hogy így van...szóval ha egy férfi veled van és jól érzi magát veled, természetesen akar valamit. De sajnos lehetséges, hogy addig, amíg kényelmes. Ugyanis, gondolj az ő helyzetébe, ott van két? gyermeke, ha a konfliktusok a gyermekvállalás után jöttek, akkor eleve retteg majd attól. Szeret, mert nem akar hazudni neked. Nem áltat, ő a mának él, és valószínűleg igaz is. Tehát, ha gyermeket és családot szeretnél, akkor nincs mese, elé kell állnod, hogy neked ez a terved és szeretnéd megtudni, hogy neki mi. Lehetséges, hogy átgondolja, adj neki rá pár napot, hetet. Viszont az is lehetséges, hogy tovább kell állnod, mert te családot szeretnél. Azt hiszem neki ez a helyzet nagyon kényelmes, a gyermek terhe nincs nap mint anap a feje fölött, és van neki egy asszonykája, aki boldoggá teszi. Szerintem döntéshelyzetbe kell hoznod, könnyen azt veheted észre, hogy éveket áldoztál a semmire. (Derüljön ki most!, nem?)
2012. jan. 25. 11:36
 14/48 A kérdező kommentje:

12-es. Én tudom, hogy nem tudnánk összeházasodni. Nem is ezzel van a gond. Én sem akarom ezt holnap azonnal. De azért körvonalazódva olyan jó lenne látni végre a fényt az alagút végén! :)

Igen igyekszem nagyon, hogy jó ember legyek neki. Én is megteszek neki mindent, de néha annyira rámtör a kétségbeesés ezen a téren..

2012. jan. 25. 11:36
 15/48 A kérdező kommentje:

13-asnak "akkor nincs mese, elé kell állnod, hogy neked ez a terved és szeretnéd megtudni, hogy neki mi."

Csináltam már ezt. Tényleg. Eléálltam és rákérdeztem. De erre volt az a válasz, hogy higgyem el és nem tud most még semmit mondani, nem tudja mi lesz 3 nap múlva sem, nemhogy pl. 1 év múlva. Mindig csak azt mondja, hogy jól érzi magát velem, szeret velem lenni, hiányzom neki ha nem vagyok mellette. Ennyi választ kapok. :(

2012. jan. 25. 11:38
 16/48 uccu ***** válasza:
52%
És ne haragudj, hogy felhozom. Próbálj meg a felesége helyében lenni gondolatban. Szívesen lennél a helyében? Azaz, szerinted, ha a gyerekek és a volt asszony szempontját nézed, akkor korrektül bánik velük? Ezt azért írom, mert az egyik ismerősöm hozzáment egy elvált férfihez, akinek évekig húzódott a pere. Sikerült a volt nejet kisemmizni, a gyerekeknek tartásdíjat nem fizetni. 12 évvel később két közös gyermek és 8 év házasság után a férje megpattant egy 20 éves lánnyal. Ugyanazokat élte végig az ismerősöm, amihez még az előző nejnél asszisztált. Ott maradtak kiforgatva, kisemmizve, vigyorogva az új barátnővel. Persze ehhez ne állj így, de vizsgáld meg, hogy mennyire korrekt a gyerekekkel és a volt feleséggel. Csak kicsit légy gyanakvó, ne legyél bizalmatlan, ugyanis úgy nem lehet élni. Miért válik?
2012. jan. 25. 11:43
 17/48 A kérdező kommentje:

16-os. Bár nem ismered a történetet. De én inkább nem akarok belegondolni volt feelsége helyébe. Aranyélete volt, de eldobta magától egy másik férfi kedvéért. gusztustalan módon éveken át félrelépett...

Nem tudom a havi 70 ezer ftos tartásdíj kisemmizésnek minősül-e, és nem tudom kisemmizésnek tűnik-e az, hogy maradhatott a közös lakásban.

hogy viszonyul párom a gyermekéhez? Úgy ahogy az kell, keresi őt, nem lépett ki az életéből. Csak sajnos 2 emberen múlik a történet, hiába akar többet gyerekkel lenni,ha anyuka nem engedi. Ennyi dióhéjban. Inkább szeretnénk elfelejteni mindketten azt a nőt, mert az amit kapunk tőle a mai napig az botrányos. Az amit én is kapok tőle, inkább hagyjuk. Tehát ha nem haargszol nincs kedvem rá tekintettel lenni. Az esélyt megkapta az élettől, hogy boldog legyen, sőt az új párjával is élhetne boldogan. De nem neki ez nem megy. A fő életcélja az lett, hogy páromnak ártson. Csak sajnos már nem páromnak árt, hanem gyermeknek...Ez nagy különbség. És ezt nem fogja tétlenül nézni párom.

2012. jan. 25. 11:49
 18/48 A kérdező kommentje:

Tehát továbbra segítséget és tanácsot várok tőletek. A volt feleség ilyen téren nem része a történéseknek. Volt, elmúlt. Megégette magát párom, próbálja túltenni magát rajta. Azt mondja nekem abszolút nem a volt felesége miatt van benne félsz. Egyszerűen csak nemtud mit mondani nekem...

Komolyan mondom ennél az is jobb lenne ha azt mondaná, hogy olyan sebeket kapott volt feleségétől, hogy azt kell kihevernie. De nem, ezt nem mondja.

2012. jan. 25. 11:53
 19/48 uccu ***** válasza:
59%

Nem, egyáltalán nem kell tekintettel lenned. Feltettem egy kérdést, mert ugye mi, akik segítenéi szeretnének neked, csak úgy tudunk, ha elmondod hozzá az infókat. Látod, nem mindegy miért válnak. Tehát a nő férelépett és lelépett. A 70 ezres tartásdíj nagyon korrekt (2 gyerekre, ugye????).

Lehetséges, hogy a párod csalódott az előző házassága végett vagy keserű?

2012. jan. 25. 11:54
 20/48 A kérdező kommentje:
1 gyermek van. 1 gyermekre kapja a 70 ezret.
2012. jan. 25. 11:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!