Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok idegroncs, vagy...

Én vagyok idegroncs, vagy tényleg zavaró lehet a mindenféle árusnak a kolompolása, amikor jön a településre?

Figyelt kérdés

Van pl a family frost, na az nem idegesít, mert csak ritkán játssza le a dallamát.

De van valami xyz árus "romhány pékség", ami szinte folyamatosan zenebonál, nagyon hangosan, még akkor is, amikor épp szolgálja ki a vevőt a háza előtt.

Volt egy település, ahol rohadt almákkal hajigálta egy ember ezeket az árusokat. Éjjel zenélt, nappal meg aludt(volna)

#pimpililimpimpimpimpilimpimpimpim
ma 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is idegesítőnek tartom. Ahogyan lakott területen dudálni is csak veszélyhelyzetben szabad, de pl. megérkezés jelzésére nem, úgy ezeknek a mozgóárusoknak is tiltanám a dallamkürtöt vagy egyéb zenebonát.
ma 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Felénk nem jár ilyenből sok, szóval engem egyelőre csak akkor zavarnak, amikor leparkolnak olyan helyen, ahol tudják, hogy régen szoktak vásárolni, közben meg megállás nélkül szól a zenéjük, akár 5-10 percen át is.
ma 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy zavaró. Már tényleg nincs hova menekülni az erőszakosan nyomatott reklámok elől.
ma 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

És mondjuk a hipermarketekben az állandó zene?

Az nem zavar?

ma 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#4 Hogy lehet összehasonlítani egy nyilvános helyet, ahol halkan szól a zene azzal, hogy otthon ülsz és a házad előtt dudálnak vagy nyomatják az utcákkal arrébb is hallható dallamot?
ma 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Másfél éve költöztünk falura. Nyugodt, csendes környék, de itt is jár vasárnaponként a Family Frost és néha a tollfelvásárló. Ami jobban zavar, hogy itt az a szokás, hogy ha valaki egy ismerős háza előtt halad el autóval, dudálnak. Namármost, falun általában mindenki ismer mindenkit 😄 Ezt egy kicsit nehéz megszokni, de nem vészes.
ma 13:08
 7/8 anonim ***** válasza:
#4 engem pl zavar az is, nem járok ilyen helyekre. De itt nem ez volt a kérdés.
ma 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:

5!

Mindkettő nyilvános hely

Mindkét helyen igen hangos a zene... Ne álltasd magad, nem halk mondjuk a Sparban stb.

Nem bömből, mint egy szórakozóhelyen, de azért ahhoz elég, hogy ezt a ricsajt hallani kelljen

ma 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!