Hogy lehet feldolgozni, ha valaki legkisebb dologtól tiszta idegroncs?
Anyáról van szó, szó szerint legkisebb dologtól idegroncs, meg legutolsó senkiházi féregnek nevez. Hazajött munkából, mondta lefürdik és utána segítenem kellene. Megkérdezte fürdés előtt vagy után csináljuk azt a munkát. Mondtam akkor fürdésed előtt, ekkor a legutolsó féregnek nevez, meg mennyire utálatos féreg vagyok. Éjszakázok mostanában sokat, ezért megpróbálok pihenni többet. Anya szó szerint utál ezért is.
Nem tudok neki semmivel örömet szerezni.
Sajnos bármit csinálok, soha nem vagyok elég jó neki, mindig a hibáimat keresi. Azt nézi mi a rossz bennem, mit tud bennem hibát keresni.
27F
El kell távolodnod tőle. Ne akarj neki megfelelni, költözz el, amint tudsz. Külföldi munka.
Anyukád pszichésen nincs rendben, és rajtad veri le.
Valószínű a meleg, magas vérnyomás, de lehet még más egészségügyi problémája is.
Ilyenkor jön, hogy az ember idegbolond lesz.
Nálam is ez volt pasasként, nem akartam mégjobban megutáltatni magam a rokonsággal, gyógyszeres kezelés segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!