Ha meghalunk tényleg lepörög a szemünk előtt az egész életünk?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:06
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem, én már kétszer is majdnem meghaltam...semmi nem volt csak sötétség.
2/14 anonim válasza:
Ugyanaz a tapasztalatom, mint az első válaszolónak.
3/14 anonim válasza:
Várjál már, én durvábbat hallottam. Állítólag az utolsó kép, amit látunk, "beleég" a retinánkba.
4/14 anonim válasza:
Erre csak az fog tudni válaszolni, aki tényleg meghalt, nem csak majdnem. Ilyet pedig itt nem fogsz találni, legfeljebb az ezotéria rovatban.
5/14 anonim válasza:
Èn fènyt láttam. Még egy halott hozzátartozómat. Vicc nèlkül ès nem vagyok vallásos.
6/14 anonim válasza:
Egy elmélet szerint halálunk beálltakor dimetiltriptamin szabadul fel, ami felelős a hallucinációkért. Ez egy természetes hallucinogén, ami szinte minden emlősben megtalálható, illetve sok más növényben is.
7/14 anonim válasza:
Halálözeli élménynél pörög le, nálam már 2x volt ilyen. De a konkrét halálnál mi történik azt senki nem tudja.
10/14 szunyo37 válasza:
Ha nem is az egész életünk, de a fontosabb események talán. Nem csak kórházi körülmények között létezik halálközrli élmény. Nézzetek utánna. Valakit otthon élesztenek újra, van aki baleset köveztében, és van köztük, aki átélte a halál közelségét. Szerintem erről legtöbbet valóban az egészségügyisek tudnának többet mondani, de ne várd, hogy sok közülük bármit is mondana, mert ez tabu téma náluk. Én is szívesen beszélgetnék, vagy csak halganám egy, két orvos, vagy nővér tapasztalását. tuti, hogy sok ilyen van. Nem véletlen, hogy sok köztük a hívő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!