Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik anonimban bevállaljátok,...

Akik anonimban bevállaljátok, nektek milyen beteg/sötét gondolataitok szoktak lenni?

Figyelt kérdés
Nem csak annyi, hogy átfut a fejeteken, hanem, ami nem borzaszt el titeket. Esetleg még szívesen is fantáziáltok róla. Írnátok nekem példákat? Szeretném megtudni, hogy másnak mennyire durvák a gondolatai, hogy tudjam mihez hasonlítani az enyémeket. Nem tudom, hogy itt mennyire lehet ezekről nyersen beszélni, mert nem tudom valaki olyan is olvassa, aki utána rosszul lesz (ezt nem akarom), vagy törlik a kérdést, fene tudja... Esetleg akkor privátban is írhattok, ha így a kérdés alá sok lenne. Azért merült fel bennem a kérdés, mert tényleg szeretném az enyémeimet hasonlítani, ugyanis nem tudom mennyire normális az, ami nekem van. Lehet minden második ember ilyeneken járatja az agyát, csak ilyen álca, hogy ők finom lekek, meg ilyet soha, meg ők az ilyet nem bírják. De az is lehet, hogy én vagyok beteg.

2021. febr. 1. 21:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszi továbbra is.

#18 csak megölnéd őket, vagy előtte bántanád is?

#20 uhh az ilyenek engem is szoktak érdekelni, meg például olyan is, hogy mi lenne, ha 1 órára kialudna a nap, vagy az összes kutya macskává változna. Ezek ilyen érdekes dolgok.

2021. febr. 1. 21:58
 22/30 anonim ***** válasza:
Na technikailag ez is érdekes, ez a kialudna a nap, már csak belegondolni, hogy mennyi mindent okozna, mert azt az egy órát biztos hogy túl lehetne élni, de ugye rengeteg mindenre kihat maga.
2021. febr. 1. 22:00
 23/30 anonim ***** válasza:
54%

22

Igazából sokkal tovább élnénk, illetve a Föld belső magjának tulajdonságait kihasználva lehetséges lenne a folyamatos élet is, csak a bolygón belül.

2021. febr. 1. 22:01
 24/30 anonim ***** válasza:
20%
Nem húznám az időt azzal, hogy bántsam, max néhány egyedet. Ha az lenne az ára, hogy én is megdöglök, de azok is, akiket a túlvilágra küldenék, nevetve mennék bele. Olyan világot hagynék magam mögött, amiben már lehet élni.
2021. febr. 1. 22:06
 25/30 anonim ***** válasza:
53%
én ha dühös vagyok munkahelyen valakire, elképzelem hogy a péniszemtől verdesi a száját Mindig megnyugtat egy időre. persze csak gondlati szint , sosem tenném és fel sem izgat csak feszültséglevezetés.
2021. febr. 1. 22:07
 26/30 anonim ***** válasza:
57%
Sokszor előfordul, hogy küldök valakinek üzenetet, látom hogy megnézte, de nem ír vissza. Ilyenkor mindig az kattan be: "Hogy a f*szom legyen a fogkeféje..." 😁
2021. febr. 1. 22:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy kölyöknek (szigorúan ember) elverni ostorral a seggét!
2021. febr. 2. 09:47
 28/30 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:

Engem az ilyen világvége és poszt-apokaliptikus gondolatok foglalkoztatnak. Mi történne, ha a világ összes atombombáját egy adott pillanatban kiengednénk? Sokszor elképzelem, hogy emelkednek körülöttem a gombafelhők, én meg kiállok az erkélyre, és felbontok egy kellemesen hűvös Drehert. Majd azt, hogy ha véget ér a vészhelyzet, és túlélem, nekilendülök a világnak egy karddal, egy íjjal, pár tőrrel, és nyilakkal. Vajon mit tennék, ha szembejönne velem egy régről gyűlölt ember, aki szintén túlélte az apokalipszist? Összefognék vele és együtt keresnénk élelmet, vagy inkább megölném és feldarabolnám? Egyáltalán, milyen mélyre süllyedhet újra az emberiség egy ilyen helyzetben? Az ipari forradalom környékére kerülnénk vissza, és rövid időn belül újjáépítenénk a világunkat, vagy megrekednénk egy középkori szinten, egymást öldökölve?

Ennek a bekövetkezte nyilván baromi kevés, de sűrűn foglalkoztatnak ilyen gondolatok. :D

2021. febr. 2. 11:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Egy nagyon szép csaj horror filmbe illő beteg dolgokat csinál, hogy beinduljak szexuálisa.
2021. febr. 23. 17:26
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi igazan rossz gondolatom. Legfeljebb hogy megneznem hogy egy kisbolygoval utkozne a fold.
2021. febr. 23. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!