Akik anonimban bevállaljátok, nektek milyen beteg/sötét gondolataitok szoktak lenni?
7
Én ezt elismerem, én magam sem születtem jobb országba, viszont az országot, politikusokat sem lehet hibáztatni emiatt. A gazdaságot meg főleg nem.
#1 nem, hanem úgy gondoltam, hogy mindenki leírja alegbetegebb gondolatát. Nem számít, hogy ez mennyire durva. Ha valakinek az, hogy megöl egy gyilkost, vagy bedarál egy doboz csócsányt, akkor ennyi. Akkor ő ezt írja le. Nem baj, ha nem durva. Ezeket nyugodtan lehet ide, a privátot azért írtam, mert hátha valakié ide sok.
Köszi a többi választ. :)
11es. Nem egyenlő esélyekkel indulunk úgy vagyok vele.
12. Sosem tudsz anonimul felelni sehova, ez az internet. Szóval amit ideírsz és hálózati/ip cím vagy fiók kell hozzá. Az később is visszanézhetővé válik.
Élve eltemetem, és végignézem, ahogyan a saját salakanyagában elpusztul az az egyetemi tanár, aki direkt szivatásból olyat kérdez a ZH-n, amit nem is tanított. Vagy azt a dékánt, aki egy élhetetlen rendszert vezetett be, a diákokra hárítva a felelősséget a minősíthetetlen színvonalú oktatásról azért, hogy kevesen kapnak végül diplomát.
Nem, sose tenném meg, de egyes szituációkban olyan nagyon-nagyon jól esett eljátszani a gondolattal.
13
Annyi a különbség, hogy ha nincs meg az esélyed, többet kell dolgoznod a célodért. Viszont az esélye mindenkinek megvan egy jobb élethez.
Eljátszok a gondolattal, hogy vajon miként reagálna a világ, ha egy-egy adott város fölött pl egy Cár bomba robbanna.
Bár, hogy mennyire gonosz, azt nem tudom, inkább a politikai reakciók amiken el lehet mélázni, hogy vajon hogy reagálná le a világ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!