Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismer bárki olyan embert, aki...

Ismer bárki olyan embert, aki MLM-ből, pilótajátékből gazdagodott meg? Ez történt ismerősömnél.

Figyelt kérdés

Meghívtak minket ismerősömék lakásra, "üzleti ügyben", persze gyanítottuk, hogy bepalizás, de tiszteletből elmentük. Meghallgattuk, túléltük, megköszöntük a lehetőséget.

Én azért rákérdeztem egyenesen, hogy figyelj, mégis mennyi hozzávetőlegesen az az összeg, amit te ezzel idáig kerestél? Hát, ugye ő még csak egy éve (!) van ebben benne, meg hát tény, hogy sokat kell dolgozni, meg járvány meg minden, de van értelme, mert ő már kerületi igazgató. Mondom miért nem kapsz akkor ennek a pozíciónak megfelelő fix bért, ami nyilván nem lenne kevés, és hogy lehetsz máris igazgató, ha még lényegében te is csak betanulsz? Hát mert ők ennyire jó emebrek, hogy megelőlegezték a bizalmat.

Amennyire levettem, az ismerősöm kb. pont annyit költött az egészre, mint amennyit eddig kivett a dologból beleszámítva a tengernyi munkaidejét, ami a szabadidejét jelenti - mert hát olyan jól megél ebből, hogy főállása van mellette, tehát meg sem él. Ehhez képest hatalmas sikerről és anyagi megtérülésről meséltek, amennyiben csatlakozunk ehhez a körhöz. Ehhez meg kell venni első körben a terméket természetesen.

Én azon gondolkodtam, hogy legtöbb embernek van ilyes ismerőse, aki biztosítással, vagy valamilyen csodaszernek hazudott gagyival házal. De olyan még nem láttam a környezetemben, aki VALÓBAN meg is gazdagodott volna ebből a dologból.

Ismer valaki ilyen embert? Jakuzzi, nagy ház, BMW, stb... Komoly a kérdés.

2021. jan. 1. 20:56
 71/126 anonim ***** válasza:

69: ennél ócskább maszatolást még nem olvastam MLM-estől.... :_DDDDD

Akkor írjam azt, hogy occam borotvája?

2021. jan. 6. 17:42
 72/126 Ferenc2021 válasza:
100%
Vannak akik meggazdagodnak, és jól keresnek, viszont ez olyan mint egy szakma kérdezhetnénk azt is ismersz olyan fodrászt aki meggazdagodott? Milyen képességekkel rendelkezik? Mennyit tanult, gyakorolt? Kitől tanult? Hogyan tett szert sok ügyfélre? Mennyi ideig tartott? Kiket tudott megszólítani? stb ugyan ez vonatkozik az MLM re is meg kell tanulni. Egyrészt a terméket ez a könnyebb és sokkal fontosabb az emberekkel bánni, hiszen ők a vásárlók és később a tovább ajánlók. Egyik napról a másikra nem válunk az emberekkel való bánásmód szakértőjévé. Plusz rendelkezned kell azzal képességgel, hogy a sok negatív reakció ne viseljen meg , ne okozzon stresszt , dühöt stb. Itt előnyben vannak akik már eleve ilyen a foglalkozásuk pl tanárok, orvosok. Sajnos sokszor a hálózatok a nagy sikereket elért munkatársakkal hozakodnak elő, amit nagyon kemény munkával tanulással lehet majd utolérni a legtöbbünknek. Ne felejtsük el , hogy az MLM cégek is hanyatlanak, csődbe mennek eladások nélkül és egy sikeres , tapasztalt hálózatépítő másutt is sikeres lesz , tehát hetek alatt is képes álom eredményeket elérni. Kevés olyan ember van aki így születik, hogy nagy hatással van a többiekre. Szép lassan ha ezt megtanulod akkor előtted a világ, ehhez pedig idő kell hiszen remek fodrász sem 1 hét alatt leszel aki biztos ügyfélkörrel rendelkezik. Hogyan tanulhatod meg , könyvekből, videókból az elméletet és egy remek mentor segtségével a gyakorlatot, aki megy veled segít tanít. Mindezt pedig azért is teszi minél jobban , mert tudja ha remek tanára volt neked akkor sok pénzt fog ő is kereseni.
2021. jan. 6. 18:31
 73/126 anonim ***** válasza:
gratulálok, te is remekül betanultad a brossúraszöveget! .-DDD
2021. jan. 6. 18:49
 74/126 anonim ***** válasza:

"Hát akkor elég sok kontár van, mert én csupa ilyenekkel találkoztam!"

Es hany gazdagok voltak koztuk?

2021. jan. 6. 18:53
 75/126 anonim ***** válasza:

74: egyetlen egy se!

Volt, amelyikkel tizenév után találkoztam újra - ugyanabban a kelenföldi másfélszobás panelben nyomorgott két gyerekkel, mint előtte. És már kb. az ötödik világmegváltó MLM-cégnél próbálkozott...

RÖHEJ!

2021. jan. 6. 19:10
 76/126 anonim ***** válasza:
100%
Az MLM valahol a megtévesztés művészete. Egyfajta legális szélhámoskodás. Mennyire tudom arról meggyőzni az embert, hogy az élete anyagi és minden más nemű megváltását adom el neki, nem pedig valami 10x-esen túlárazott bóvli szart, amit normál, nem MLM-es körülmények között az életbe nem vásárolna meg.
2021. jan. 6. 19:22
 77/126 anonim ***** válasza:
100%
76: nálad a PONT! :)
2021. jan. 6. 19:50
 78/126 anonim ***** válasza:
100%

#71: Baromira nem vagyok MLM-es, megkockáztatom, hogy én vagyok a legtöbbet kommentelő MLM-ellenes, Kituggya ellenpólusa, ha úgy tetszik. De matematikus is vagyok, és a nagy számok törvényének átgondolatlan benyögése sokkal jobban bosszant, mint az MLM. Mindenkinek szólok érte. És szomorú vagyok, hogy gyakran meg kell ezt tennem. Az utóbbi harminc hozzászólásban kétszer is elhangzott a nagy számok törvénye anélkül, hogy a kommentelő egy picit is belegondolt volna, mit jelent (a másik pont egy MLM-párti komment volt).

"Akkor írjam azt, hogy occam borotvája?"

- Ha érted, hogy mi az, akkor nyugodtan. De ha nem érted, akkor nagyon kérlek, ne.

Amit #67-ben írtál, annak a világon semmi köze nincs a nagy számok törvényéhez. Azt írtad, hogy "Hát akkor elég sok kontár van, mert én csupa ilyenekkel találkoztam! a nagy számok törvénye alapján kizárt, hogy _csak én_ találkoztam ilyenekkel...." Ennek kb. annyi értelme van, mintha azt írtad volna "Hát akkor elég sok kontár van, mert én csupa ilyenekkel találkoztam! a suspiciker pese atrika hákomba moszta alapján kizárt, hogy _csak én_ találkoztam ilyenekkel...."

2021. jan. 6. 22:20
 79/126 anonim ***** válasza:
49%

"74: egyetlen egy se!

Volt, amelyikkel tizenév után találkoztam újra - ugyanabban a kelenföldi másfélszobás panelben nyomorgott két gyerekkel, mint előtte. És már kb. az ötödik világmegváltó MLM-cégnél próbálkozott...

RÖHEJ!"

Es meg mindig ugy gondolod hogy ugy kell csinalni, ahogy ők csinaljak, s nem kontarok? En mar rengetegszer bizonygattam itt hogy nem igy kell csinalni, de sose hittetek nekem. Most legalabb van egy élő példa ami engem igazol.

2021. jan. 7. 09:47
 80/126 anonim ***** válasza:
100%
Gyöngyörűen bemutatod a kognitív disszonancia elnyomását... :)))
2021. jan. 7. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!