DAXIO nevű bizniszről tapasztalat? Régebben ez volt betplay365 néven? Ez valami pilótajáték?
Ja igen. A tippmixmagic. Hát én az ő tippadó munkásságában is kételkedem. Szerintem kókler. :D
Főleg, mivel a Daxio az elvesztett fogadások után fizet, elég nagy bohóc a pali ezzel.
Na ezaz. Az elvesztett fogadások után fizet. Akkor egy értékesítő, aki egyben szolgáltatást is nyújt az adott témában, hogyan tud hiteles maradni? Arany középút? Vagy a fogadók azon részére fókuszálhat, akik semmilyen szabályt/stratégiát/bankrollt nem tartanak, csak simán elpötyögik a bankot, mint általában a hobbi fogadók 98%-a?
Na ugye egy sima átlag MLM az valami termék mögé bújik. Itt az nincs.
Vannak a régi, nagy múlttal rendelkező kevésbé agresszív MLM cégek, mint pl az Avon, ahol a termékre még minőségi kifogás se nagyon van, népszerű és simán versenyképes az átlag drogériás lakossági termékekkel. Aztán van ezekből a kevésbé normális, agresszív, a NuSkin, ahol már belép a népbutítás is, ott alapvetően rossz ár/érték arányú termékek vannak irreálisan magas áron.
De itt még termék sincs, ez nem a klasszikus MLM. Sokkal inkább valami kártékony dolog. Végülis a pénzkeresés egy formája, mások pénzét megkeresni 😅
Azért vetettem fel a témát, hátha jön valaki, aki részese volt ilyesminek. Pozitív, negatív élmények, stb.
A magic munkássága más téma, de hogy a 2 dolog hogyan fér meg egymás mellett?!
Ha ez olyan jövedelmező lenne ahogy beállítja lenne egy épkézláb weboldaluk, és kb mindenki befektetne ebbe
"Hálozatépités" irják a tippmixmagic oldalán azaz magyarra leforditva ez piramisjatek, az nem tiszta mit adnak el
Lenyeg hogy ha 10en fizetnek ő már biztos sikeres :D mert 10 embert lehuzott penzzel
Maga a Tippmixmagic oldalrol annyi hogy nincs bankroll managment, nincs statisztika a vilag legnagyobb lehuzasa es a sok hulye elhiszi hogy sikeres, jovedelmezo lehet ha fizet neki
Ne legyetek hulyek ha ez annyira jo lenne akkor itt 30-50 komment lenne ami ajanlana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!