Betplay365.com kapcsán van valakinek valós tapasztalata? Csak mert nekem nem érthető az üzleti elképzelés
Az MLM a jelenleg ismert legfejlettebb értékesítési rendszer.
Ámde, sose lépj olyan MLM-be, amelyik "fejpénzt" fizet.
A különbség az MLM és a pilótajáték között az, hogy utóbbi a fejpénzre helyezi a hangsúlyt. Tehát neked, mint tagnak a legfőbb (és egyetlen) jövedelmed abból származik, hogy új tagokat toborzol.
MLM-ben soha nem kapsz pénzt csupán azért, mert valakit csatlakoztatsz a rendszerhez. Egy legális és korrekt MLM-ben kizárólag az általad hozott tag vásárlásai által keletkező forgalom után kapsz jutalékot.
Szóval, menekülj, ha MLM-nek álcázott pilótajátékba akarnak belerángatni.
Az MLM egy értékesítési szisztéma (van olyan MLM-cég, amelynek a tulajdonosát az üzleti terv létrehozásáért gazdasági Nobel-díjra jelölték), míg ezzel szemben a pilótajáték illegális, szabadságvesztéssel sújtja a törvény.
Megneztem, Curucaora bejegyzett a ceg, vagyis egy olyan orszagba, ami nem EUs, es a fake, 0 likviditassal rendelkezo kaszinos es sportfogadasi oldalak gyujtohelye.
Ami valid oldal, az vagy Maltara, vagy Gibraltárra van bejegyezve, olyan torzstokevel es vagyonnal, felugyeleti hatterrel ami biztositja, hogy a millios nyeremenyeket is ki tudják fizetni.
Messzirol kerüljetek minden Curucaoba bejegyzett gambling oldalt.
"Az MLM egy értékesítési szisztéma (van olyan MLM-cég, amelynek a tulajdonosát az üzleti terv létrehozásáért gazdasági Nobel-díjra jelölték)"
Ez mese.
Gondolom, Rex Maughanről van szó (FLP). Hivatalos nyoma sehol nincs, hiszen a Nobel-díj jelölések 50 évig titkosak. Ezért is nagyon kényelmes hazugság, sehol nem lehet lenyomozni.
Azért az árulkodó, hogy az első három FLP-s weboldal, ahol ezt a google-lel megtaláltam, három különböző évszámmal állítja a jelölést (2000, 2007, 2009). Az is árulkodó, hogy a közgazdasági Nobelt nem üzleti tervekre adják, és nyilván a jelölések se erről szólnak.
Hatos,
A barátaid elvesztése és az esetleges MLm között semmilyen összefüggés nincs.
Egy átlag MLM-esnek kétszer-háromszor annyi barátja van, mint egy nem MLM-esnek. Ennek rendkívül egyszerű oka van, s az ok az emberben keresendő.
Egy jó MLM-es ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az, akinek sok barátja van. Segítőkész, érdeklődő, empatikus, jó beszélgetőpartner.
Ezzel szemben egy antiszociális egyén az MLM-ben sem lesz jó, s barátai sincsenek. Nem véletlenül.
Ez ugyanaz, mint ami most fut, csak más néven. Daxio, óriási lehetőségként hirdetve.
De ez csak egy szimpla csalás, nem?
Olvastam olyat, aki úgy hirdeti, hogy egy év alatt 1 millió eurót hoz majd neki 😂 ezeket amúgy miért nem irtják ki gyökerestül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!