Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ismer bárki olyan embert, aki...

Ismer bárki olyan embert, aki MLM-ből, pilótajátékből gazdagodott meg? Ez történt ismerősömnél.

Figyelt kérdés

Meghívtak minket ismerősömék lakásra, "üzleti ügyben", persze gyanítottuk, hogy bepalizás, de tiszteletből elmentük. Meghallgattuk, túléltük, megköszöntük a lehetőséget.

Én azért rákérdeztem egyenesen, hogy figyelj, mégis mennyi hozzávetőlegesen az az összeg, amit te ezzel idáig kerestél? Hát, ugye ő még csak egy éve (!) van ebben benne, meg hát tény, hogy sokat kell dolgozni, meg járvány meg minden, de van értelme, mert ő már kerületi igazgató. Mondom miért nem kapsz akkor ennek a pozíciónak megfelelő fix bért, ami nyilván nem lenne kevés, és hogy lehetsz máris igazgató, ha még lényegében te is csak betanulsz? Hát mert ők ennyire jó emebrek, hogy megelőlegezték a bizalmat.

Amennyire levettem, az ismerősöm kb. pont annyit költött az egészre, mint amennyit eddig kivett a dologból beleszámítva a tengernyi munkaidejét, ami a szabadidejét jelenti - mert hát olyan jól megél ebből, hogy főállása van mellette, tehát meg sem él. Ehhez képest hatalmas sikerről és anyagi megtérülésről meséltek, amennyiben csatlakozunk ehhez a körhöz. Ehhez meg kell venni első körben a terméket természetesen.

Én azon gondolkodtam, hogy legtöbb embernek van ilyes ismerőse, aki biztosítással, vagy valamilyen csodaszernek hazudott gagyival házal. De olyan még nem láttam a környezetemben, aki VALÓBAN meg is gazdagodott volna ebből a dologból.

Ismer valaki ilyen embert? Jakuzzi, nagy ház, BMW, stb... Komoly a kérdés.

2021. jan. 1. 20:56
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
50%

#114: dehogynem minősíti! A szponzorát meg a céget is!

Eleve, hogy ilyen embert engednek a cég rosszhírnevét terjeszteni...

Tudom, hogy ti ezt nem tartjátok alvállalkozásnak, de mégiscsak ahhoz hasonló...

Ha én fővállalkozó vagyok, és az alvállalkozóm gány munkát csinál, akkor úgy kivágom, mint a macskát sz.rni!

Az MLM-ben meg a "fővállalkozó" meg a szponzor mossa kezeit, ő semmiért nem felel, az elszabadult hajóágyúk (lúzer ügynökök) meg grasszálnak országszerte és netszerte.

És bambán bámultok ki a fejetekből, hogy miért olyan rossz az MLM megítélése.

Hát az ilyenek miatt IS!

2021. jan. 20. 16:27
 122/126 anonim ***** válasza:
49%

ez max azt a céget minősiti ami engedi, de maga az MLM nem cég, nem tud engedni nem engedni semmit igy magát az mlmet nem minősiti.

az igaz hogy a cég a sponzor stab nem felel felnőtt, cselekvőképességuk birtokában lev emberek tetteiért. max kizárja őket a rendszerből, s ez meg is szokott történni. de ehhez ugye a tudomásukra kell jutnia. nem látnokok ők, hogy uveggömbből kiolvassák, s nem állhatnak ott minden MLM-esuk mellett se. vetted a fáradtságot hogy feljelentsd őt a cégnél? ráaádsul ha az a cég egy inkorrekt cég akkor elfogja turni, de ettől még nem minősiti az mlmet. ahogy a spar se minősiti a tescot s viszont akkor se ha mindkettő áruházlánc. s magát az áruházlánc fogalmát se minősiti egyik se.

azért ilyan rossz a megitélése mert ostoba emberek ugy tesznek mintha a tesco alapján itélnék meg a spart. vagy ezalapján mondanák, hogy az a bolt aminek nem csak egy boltja van hanem több, rossz. fel kéne végre nőni s akkor a megitélés is javulna.

2021. jan. 20. 16:38
 123/126 anonim ***** válasza:

Nevetséges maszatolás. És még a példa is hótt hülye.

A Nuskint nem az amway alapján ítéljük meg, hanem a hülye Nuskin-ügynök hetet-havat összehordó, csodatévő cuccokról szóló meséi alapján!

2021. jan. 20. 16:49
 124/126 anonim ***** válasza:
na ez az. pedig nem azon az emberen fog mulni a minősége aki belépet valahova majd néhány hét bénázás után otthagyja a francba az egészet, hanem az amwayon, a gyárakon, mérnökökön, vegyészeken biologusokon egyéb képzett szakembereken, stbiken. ezért mondom, hogy fel kéne végre nőni s tisztában lenni alapvető dolgokkal.
2021. jan. 20. 16:58
 125/126 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az MLM annyira nemzetközileg elismert jó hírű üzletmodell, hogy a TikTok kitiltotta a felületükön való promotálását, pilótajátékkal, és más csalásokkal egy lapon emlegetve.

2021. febr. 2. 15:39
 126/126 anonim ***** válasza:
45%
Ez csak őket minősíti.
2021. febr. 2. 16:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!