Amúgy 49-es: az Armani és az Invicta minőségéről nem tudok, de a Junkers az Made in Germany, és svájci (Ronda, Eta) vagy japán belseje van. Nem rossz az.
2020. dec. 18. 20:57
52/57 anonim válasza:
SEIKO. Komoly minőség, a GS vonala simán Rolex szint!!!
Ez azért kicsit lenéző dolog, a GS-t a Rolexhez hasonlítani. A Rolex azért egy ligával lejjebb játszik minőségileg, még ha az ára nem is ezt mutatja.
2020. dec. 19. 17:39
53/57 anonim válasza:
Ez igaz, a GS magasabb szinten áll a Rolexnél, viszont van olyan Grand Seiko, amelyik 18 millió forint, szóval néha akár drágább is lehet a Rolexnél, egyes limitált szériák esetében, még ha amúgy általában olcsóbb a GS.
2020. dec. 21. 10:39
54/57 anonim válasza:
53
Igen, de minőségben jobb általában, meg vannak valós fejlesztések. A Rolexnél az utóbbi 20 évben az összes fejlesztés annyi hogy minden évben árat emelnek meg visszatartják a készleteket. Ja meg néha kijönnek egy kék számlappal :D
2020. dec. 21. 10:43
55/57 anonim válasza:
Ez így van, bár ahol a Rolexről olvastam, ott pont ezt a "fejlesztésmentességet" vagy ahogy ők nevezik, kiforrottságot tartják a Rolex erényének. Tehát hogy van egy jól bevált forma és szerkezet, amin nagyon keveset változtatnak. És valóban, emellett a készletek visszatartásával is fokozzák a hype-ot a márka körül. Amúgy nem rossz a Rolex, de ha annyi pénzem lenne, biztos nem azt vennék. Nem is tetszik, és szerintem sok ember csak a neve miatt veszi. Ha igazán szép és jó órát akarok, akkor egy Seiko Presage-t vennék, amire öröm ránézni,és tudom, hogy szerelemből választottam, nem pedig megfelelni akarásból.
2020. dec. 21. 10:57
56/57 anonim válasza:
55
Igen ügyes marketinggel azt is el lehet adni, hogy miért nincs semmi fejlesztés. Nyilván nem azért mert úgy olcsóbb, hanem mert így a kiforrott lol. Nekem volt Rolexem, igaz nem a drágábbak közül, egy mezei Datejust, de meg kellett állapítanom, hogy egy sima acél óra. Semmi extra nincs benne. Nem olyan amire ha ránézel akkor el tudsz veszni a részletekben. Nekem a GS sokkal szimpatikusabb, ismerősnek van, érezhetően más liga.
2020. dec. 21. 11:10
57/57 anonim válasza:
Egyetértek. Bár a Datejust talán még az olcsósága ellenére is különlegesebb, mint a Sub, amire az összes diver homage épül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!