Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban nem mutat semmit és...

Valóban nem mutat semmit és szinte már ciki ezeket a márkákat hordani?

Figyelt kérdés
Zeppelin, Maserati, Emporio Armani, Seizmont, Edox, Orient, Luminox, Junkers, Sidegren, az Invicta (szerintem már kissé őrült) órái, illetve háromszázezer forintig Seiko és Citizen (feltétlezem quartz) belépőszintű modellek.

2020. dec. 17. 23:47
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
Amúgy 49-es: az Armani és az Invicta minőségéről nem tudok, de a Junkers az Made in Germany, és svájci (Ronda, Eta) vagy japán belseje van. Nem rossz az.
2020. dec. 18. 20:57
 52/57 anonim ***** válasza:
90%

SEIKO. Komoly minőség, a GS vonala simán Rolex szint!!!

Ez azért kicsit lenéző dolog, a GS-t a Rolexhez hasonlítani. A Rolex azért egy ligával lejjebb játszik minőségileg, még ha az ára nem is ezt mutatja.

2020. dec. 19. 17:39
 53/57 anonim ***** válasza:
Ez igaz, a GS magasabb szinten áll a Rolexnél, viszont van olyan Grand Seiko, amelyik 18 millió forint, szóval néha akár drágább is lehet a Rolexnél, egyes limitált szériák esetében, még ha amúgy általában olcsóbb a GS.
2020. dec. 21. 10:39
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

53

Igen, de minőségben jobb általában, meg vannak valós fejlesztések. A Rolexnél az utóbbi 20 évben az összes fejlesztés annyi hogy minden évben árat emelnek meg visszatartják a készleteket. Ja meg néha kijönnek egy kék számlappal :D

2020. dec. 21. 10:43
 55/57 anonim ***** válasza:
Ez így van, bár ahol a Rolexről olvastam, ott pont ezt a "fejlesztésmentességet" vagy ahogy ők nevezik, kiforrottságot tartják a Rolex erényének. Tehát hogy van egy jól bevált forma és szerkezet, amin nagyon keveset változtatnak. És valóban, emellett a készletek visszatartásával is fokozzák a hype-ot a márka körül. Amúgy nem rossz a Rolex, de ha annyi pénzem lenne, biztos nem azt vennék. Nem is tetszik, és szerintem sok ember csak a neve miatt veszi. Ha igazán szép és jó órát akarok, akkor egy Seiko Presage-t vennék, amire öröm ránézni,és tudom, hogy szerelemből választottam, nem pedig megfelelni akarásból.
2020. dec. 21. 10:57
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

55

Igen ügyes marketinggel azt is el lehet adni, hogy miért nincs semmi fejlesztés. Nyilván nem azért mert úgy olcsóbb, hanem mert így a kiforrott lol. Nekem volt Rolexem, igaz nem a drágábbak közül, egy mezei Datejust, de meg kellett állapítanom, hogy egy sima acél óra. Semmi extra nincs benne. Nem olyan amire ha ránézel akkor el tudsz veszni a részletekben. Nekem a GS sokkal szimpatikusabb, ismerősnek van, érezhetően más liga.

2020. dec. 21. 11:10
 57/57 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Bár a Datejust talán még az olcsósága ellenére is különlegesebb, mint a Sub, amire az összes diver homage épül.
2020. dec. 21. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!