Valóban nem mutat semmit és szinte már ciki ezeket a márkákat hordani?
elolvasva a kérdésed alá biggyesztett tageket, az embernek szemet szúr a tekintély szócska...
te tényleg azt hiszed, hogy attól lesz tekintélyed, mert egy darab fémszar van a csuklódon?
2#Régebben még én is el hittem,de aztán rá jöttem hogy nem sok értelme van.
22F
Kettes, fogalmad sincs miért van ott (de csak azért, hogy jóllakott légy: egy másik szó helyett, amit nem használhat keresőszóként senki) a tekintély szócska. Ez volt egy.
Kettő: már ahogy fogalmazol, az rólad mutat valamit. Nem éppen pozitívat. Még úgy is, hogy nem mondanál egyébként hülyeséget.
De tudod mit?? :))
Én nem hiszek semmit. Egy jó karóra, egy igényes öltözék, egy jobb autó, és sok más nagyon sok ember szemében szimpátiát kelt. Téged is és engem is már hosszú évtizedekkel megelőztek.
Ez pedig - tetszik neked vagy sem - így van. ;)
"Mindegyik mutatós, hiszen karóra, mutatja az időt."
Te magad is nagyon jól tudod, hogy senki nem erre értette. :) Egy Patek Philippe, egy Jaeger LeCoulture igenis többet mutat az emberek felé. Kérdés, hogy ezekhez képest a fenti Invicták, vagy Zeppelinek, Maseratik mit mutatnak az emberek felé? Ez volt egyébként fent a kérdés, ne kelljen már elismételni, hogy csak erre válaszoljatok. Másra nincs értelme.
Többieknek pedig, akik végre hajlandóak is a KIÍRÁSHOZ hozzászólni:
"Egy Patek Philippe, egy Jaeger LeCoulture igenis többet mutat az emberek felé. Kérdés, hogy ezekhez képest a fenti Invicták, vagy Zeppelinek, Maseratik mit mutatnak az emberek felé? Ez volt egyébként fent a kérdés, ne kelljen már elismételni, hogy csak erre válaszoljatok. Másra nincs értelme."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!