Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban nem mutat semmit és...

Valóban nem mutat semmit és szinte már ciki ezeket a márkákat hordani?

Figyelt kérdés
Zeppelin, Maserati, Emporio Armani, Seizmont, Edox, Orient, Luminox, Junkers, Sidegren, az Invicta (szerintem már kissé őrült) órái, illetve háromszázezer forintig Seiko és Citizen (feltétlezem quartz) belépőszintű modellek.

2020. dec. 17. 23:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
72%
Az Armanin kívül egyiket sem ismerem. Egyébként ez a márkab.szás szerintem sznobság, írom ezt úgy, hogy nettó millió körül keresek.
2020. dec. 17. 23:50
 2/57 anonim ***** válasza:
87%

elolvasva a kérdésed alá biggyesztett tageket, az embernek szemet szúr a tekintély szócska...

te tényleg azt hiszed, hogy attól lesz tekintélyed, mert egy darab fémszar van a csuklódon?

2020. dec. 17. 23:58
 3/57 anonim ***** válasza:
95%

2#Régebben még én is el hittem,de aztán rá jöttem hogy nem sok értelme van.

22F

2020. dec. 18. 00:01
 4/57 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem pedig igen is van értelme
2020. dec. 18. 00:03
 5/57 anonim ***** válasza:
93%
Ez nem igaz. Mindegyik mutatós, hiszen karóra, mutatja az időt. Többet ennél nem is kell tenniük. Hogy mi ciki, az meg relatív. Nálunk pl. az öltöny "ciki", mert erre a legtöbb emberen a temetésekor van először öltöny. A karóra viszont nem az. Viszont lehet hogy van olyan hely, ahol meg pont fordítva van.
2020. dec. 18. 00:16
 6/57 A kérdező kommentje:

Kettes, fogalmad sincs miért van ott (de csak azért, hogy jóllakott légy: egy másik szó helyett, amit nem használhat keresőszóként senki) a tekintély szócska. Ez volt egy.

Kettő: már ahogy fogalmazol, az rólad mutat valamit. Nem éppen pozitívat. Még úgy is, hogy nem mondanál egyébként hülyeséget.

2020. dec. 18. 00:20
 7/57 A kérdező kommentje:

De tudod mit?? :))

Én nem hiszek semmit. Egy jó karóra, egy igényes öltözék, egy jobb autó, és sok más nagyon sok ember szemében szimpátiát kelt. Téged is és engem is már hosszú évtizedekkel megelőztek.

Ez pedig - tetszik neked vagy sem - így van. ;)

2020. dec. 18. 00:23
 8/57 A kérdező kommentje:

"Mindegyik mutatós, hiszen karóra, mutatja az időt."

Te magad is nagyon jól tudod, hogy senki nem erre értette. :) Egy Patek Philippe, egy Jaeger LeCoulture igenis többet mutat az emberek felé. Kérdés, hogy ezekhez képest a fenti Invicták, vagy Zeppelinek, Maseratik mit mutatnak az emberek felé? Ez volt egyébként fent a kérdés, ne kelljen már elismételni, hogy csak erre válaszoljatok. Másra nincs értelme.

2020. dec. 18. 00:27
 9/57 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem inkább tekerj pénzköteget a csuklódra, hogy lássa a sok paraszt, mekkora ász vagy.
2020. dec. 18. 00:33
 10/57 A kérdező kommentje:

Többieknek pedig, akik végre hajlandóak is a KIÍRÁSHOZ hozzászólni:

"Egy Patek Philippe, egy Jaeger LeCoulture igenis többet mutat az emberek felé. Kérdés, hogy ezekhez képest a fenti Invicták, vagy Zeppelinek, Maseratik mit mutatnak az emberek felé? Ez volt egyébként fent a kérdés, ne kelljen már elismételni, hogy csak erre válaszoljatok. Másra nincs értelme."

2020. dec. 18. 00:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!