Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban nem mutat semmit és...

Valóban nem mutat semmit és szinte már ciki ezeket a márkákat hordani?

Figyelt kérdés
Zeppelin, Maserati, Emporio Armani, Seizmont, Edox, Orient, Luminox, Junkers, Sidegren, az Invicta (szerintem már kissé őrült) órái, illetve háromszázezer forintig Seiko és Citizen (feltétlezem quartz) belépőszintű modellek.

2020. dec. 17. 23:47
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
68%
Kibújt a szög a zsákból...
2020. dec. 18. 00:47
 12/57 anonim ***** válasza:
72%
Hogy a francba lehet valakinek ekkora arca, mint neked, azt nehéz felfogni. 😞
2020. dec. 18. 00:48
 13/57 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, szánalmas vagy. Írom ezt úgy hogy bármikor tudok ilyen kategóriájú órát venni.
2020. dec. 18. 00:49
 14/57 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező, egyik óra sem mutat semmit sem. Te azt hiszed, hogy kilépsz az utcára, és mindenki arra fog gondolni, hogy Úristen, MASERATI ÓRA VAN RAJTA!!!!

Először is nem.

Másodszor sem.

Harmadszor pedig fel se ismerik milyen óra, mert ők nincsenek ennyire elmélyülten elfoglalva a képmutató külsőségekkel, ami a hiányokkal rendelkezők számára szükségeltetnek.

És ha mégis felismerik? Nem érdekli őket. Engem se.

2020. dec. 18. 00:52
 15/57 A kérdező kommentje:

Pont AHOGY fogalmazol és vélekedsz egy számodra teljesen vadidegenről, az egyes-egyedül folyamatosan csak téged minősít! :DD Egy nagyon pocsék irányba. :) Hiába próbálod kézzel-lábbal az ellenkezőjét bizonyítani.

De egyszer már leírtam, csak el kellene olvasni.

2020. dec. 18. 00:53
 16/57 anonim ***** válasza:
87%
De kedves kérdező, milyen rossz irányba minősítene engem az, hogy nem érdekel az órád? Szerinted mindenki az órák szerelme?
2020. dec. 18. 00:54
 17/57 A kérdező kommentje:

Ezért írtam, hogy nem olvasod, amit írnak:

Igaz ott volt, hogy: "már ahogy fogalmazol, az rólad mutat valamit. Nem éppen pozitívat." De az is, hogy: "még úgy is, hogy nem mondanál egyébként hülyeséget."

A legutolsóval sem mondtál rosszat. Csak az a lenéző fogalmazás...

2020. dec. 18. 00:55
 18/57 anonim ***** válasza:
59%
Vagyis az órák szerelmese, de a kérdező szerintem a barátnője helyett is egy órát választana.
 19/57 A kérdező kommentje:
Most már a legutolsó előttivel.
 20/57 A kérdező kommentje:

"Milyen rossz irányba minősítene engem az?"

Nem az minősít. :DD Arról szó sem volt, de ezt te magad is nagyon jól tudod, hiába védekezel úgy, mint egy öt éves. :DD

2020. dec. 18. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!