Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem ciki vagy ez tök normális?

Nem ciki vagy ez tök normális?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok. Gyerekesnek érzem magam. Persze vannak önálló gondolataim. És tudok komoly dolgokról is beszélni, stb. De peldàul legurulnék egy füves retről viccből persze nem egyedül, kifeküdnék nyáron a rétre vagy ilyesmi. Ja és olyan tini zenéket hallgatok néha, persze hangulattól is függhet, de akkor is. Használom ezeket az effekteket messengeren. Kiakadok magamon, mert 13-20 éveseknél látom ezt .. Pedig én is szeretek ilyen bolondos lenni:)
2020. dec. 10. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel szerintem semmi gond sincs, ilyen gyerekesnek mondható elemek szerintem a legtöbb emberben megmaradtak és szerintem rök jó :D attól még komolyan lehet venni szerintem.
2020. dec. 10. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, én ez alapján szívesen megismernélek.
2020. dec. 10. 19:34
 3/11 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Aki elfelejt gyereknek lenni, azt én a végletekig sajnálom.

A férjemmel 25-26 évesek vagyunk, mai napig adunk pl mikuláscsomagot, sokat társasozunk, amolyan régi-módi lan-partykat tartunk, gyerekes filmeket nézünk, hülye szójátékokat játszunk, bunkerféleséget építünk, és sok "gyerekes" dolgunk van.

Semmi ciki nincs benned, sőt, szerintem tök jófej vagy-már amennyit írtál magadról :D

2020. dec. 10. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Aki szerint ez nem normális, nálam az a ciki. :)
2020. dec. 10. 19:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom. Ezek csak ilyen fiatalos elemek a személyiségedben. Hasonlókat én is megtennék, ha elkapna a lendület, meg olyan kedvemben lennék. Nekem is vannak ilyen 'gyerekes' dolgaim, amik megmaradtam gyerekkoromból. Igaz most nem jut eszembe olyan sok, de pl. ugyanúgy nézek animéket, mint régen, ugyan más lett a zenei ízlésem, de még mindig nagyon fura meg komolytalan olykor, ugyanúgy be tudok lelkesedni apró dolgokra, mint egy h*lye gyerek, én is arról álmodozok, hogy de jó lenne olykor csak a napsütésben feküdni egy dombon, ugyanúgy szeretgetem a macskáimat. Emellett pedig általában komoly vagyok, és szeretem a tartalmas, intellektuális beszélgetéseket, és utálom mikor valaki megpróbál elviccelni nem kicsi problémákat, vagy egy komoly beszélgetést.

Akkor lennél inkább gyerekes, ha még barbiznál, meg besértődnél mindenen, meg hasonlók...

2020. dec. 10. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a mértékben semmi gond nincs vele. Én a mai napig plüssel alszok, imádok hógolyózni és szánkózni. Ha úgy tartja kedvünk, akkor bújócskázunk az erdőben, szaladgálunk fel-alá, leveleket dobunk az égbe. :D

Néha elkap a kis tini hangulatom és azokat a zenéket hallgatom, amiket akkor (külön lejátszási listám van hozzá:) ).

Simán begubózok az ágyamba egy pohár forró kakaóval mesét nézni hétvégén. Nagyon tudok örülni egy kindertojásnak is.

25/L

2020. dec. 10. 21:30
 7/11 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat!
2020. dec. 10. 22:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Otven evesen jegesmedves bugyim van es nyuszifules pizsamam. Es ez a heghegy csucsa. Attol meg lehetek komoly.
2020. dec. 11. 01:55
 9/11 anonim ***** válasza:
39 éves férfi vagyok,és hasonlókat csinálok.Múltkor azon gondolkoztam,hogy veszek valami aranyos plüsst,és azzal alszom:)
2020. dec. 11. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:
ez nem cikki!! Fontos!! hogy legyen szabad akaratod és mindig tudj önmagad lenni!
2021. jan. 5. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!