Nem ciki vagy ez tök normális?
Aki elfelejt gyereknek lenni, azt én a végletekig sajnálom.
A férjemmel 25-26 évesek vagyunk, mai napig adunk pl mikuláscsomagot, sokat társasozunk, amolyan régi-módi lan-partykat tartunk, gyerekes filmeket nézünk, hülye szójátékokat játszunk, bunkerféleséget építünk, és sok "gyerekes" dolgunk van.
Semmi ciki nincs benned, sőt, szerintem tök jófej vagy-már amennyit írtál magadról :D
Hát nem tudom. Ezek csak ilyen fiatalos elemek a személyiségedben. Hasonlókat én is megtennék, ha elkapna a lendület, meg olyan kedvemben lennék. Nekem is vannak ilyen 'gyerekes' dolgaim, amik megmaradtam gyerekkoromból. Igaz most nem jut eszembe olyan sok, de pl. ugyanúgy nézek animéket, mint régen, ugyan más lett a zenei ízlésem, de még mindig nagyon fura meg komolytalan olykor, ugyanúgy be tudok lelkesedni apró dolgokra, mint egy h*lye gyerek, én is arról álmodozok, hogy de jó lenne olykor csak a napsütésben feküdni egy dombon, ugyanúgy szeretgetem a macskáimat. Emellett pedig általában komoly vagyok, és szeretem a tartalmas, intellektuális beszélgetéseket, és utálom mikor valaki megpróbál elviccelni nem kicsi problémákat, vagy egy komoly beszélgetést.
Akkor lennél inkább gyerekes, ha még barbiznál, meg besértődnél mindenen, meg hasonlók...
Ebben a mértékben semmi gond nincs vele. Én a mai napig plüssel alszok, imádok hógolyózni és szánkózni. Ha úgy tartja kedvünk, akkor bújócskázunk az erdőben, szaladgálunk fel-alá, leveleket dobunk az égbe. :D
Néha elkap a kis tini hangulatom és azokat a zenéket hallgatom, amiket akkor (külön lejátszási listám van hozzá:) ).
Simán begubózok az ágyamba egy pohár forró kakaóval mesét nézni hétvégén. Nagyon tudok örülni egy kindertojásnak is.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!