Nem ciki vagy ez tök normális?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok. Gyerekesnek érzem magam. Persze vannak önálló gondolataim. És tudok komoly dolgokról is beszélni, stb. De peldàul legurulnék egy füves retről viccből persze nem egyedül, kifeküdnék nyáron a rétre vagy ilyesmi. Ja és olyan tini zenéket hallgatok néha, persze hangulattól is függhet, de akkor is. Használom ezeket az effekteket messengeren. Kiakadok magamon, mert 13-20 éveseknél látom ezt .. Pedig én is szeretek ilyen bolondos lenni:)2020. dec. 10. 19:31
11/11 anonim válasza:
szerintem meno hogy onmagad vagy, nem engedsz a tarsadalmi elvarasok nyomasainak es laza vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!