Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban nem mutat semmit és...

Valóban nem mutat semmit és szinte már ciki ezeket a márkákat hordani?

Figyelt kérdés
Zeppelin, Maserati, Emporio Armani, Seizmont, Edox, Orient, Luminox, Junkers, Sidegren, az Invicta (szerintem már kissé őrült) órái, illetve háromszázezer forintig Seiko és Citizen (feltétlezem quartz) belépőszintű modellek.

2020. dec. 17. 23:47
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
67%

Itt csak neked lenéző a fogalmazásod valójában, de ezen is látszik, hogy csak a külsőségeddel vagy elfoglalva, a belsőségeidet már nem is látod...

Aki úgy beszél mint te, nekem ne beszéljen stílusról, köszönöm! :)

2020. dec. 18. 00:57
 22/57 A kérdező kommentje:

"De a kérdező szerintem."

Te még ezt is elbuktad. :DDD

2020. dec. 18. 00:57
 23/57 anonim ***** válasza:
66%

"vélekedsz egy számodra teljesen vadidegenről, az egyes-egyedül folyamatosan csak téged minősít! :DD"

Ezt arra írtad, hogy engem nem érdekel. Akkor most válaszolj a kérdésemre, és ne legyél önellentmondásos.

2020. dec. 18. 00:59
 24/57 A kérdező kommentje:

"Aki úgy beszél mint te."

Aki elfelejti, hogy nem én kezdtem az ocsmány lenéző ócsárólást (itt csupán

teljesen megérdemelten visszanyalt a fagyi) az engem ne akarjon véletlenül sem kioktatni arról hogy mi helyes mi nem.

Szép estét neked is! ;)

2020. dec. 18. 00:59
 25/57 A kérdező kommentje:

Te is jól tudod, hogy megint félre (próbálsz) beszélni. :))

Erre írtam:

"Hogy a francba lehet valakinek ekkora arca, mint neked, azt nehéz felfogni."

2020. dec. 18. 01:00
 26/57 anonim ***** válasza:
77%
De hát nem én kezdtem, még is velem beszélsz így... Kifogásokat keresni mindig könnyű, azt hiszed kibújsz alóla azzal, hogy mert "a másik kezdte"? Ez a gyermeteg gondolkozásod egyik jele. Sajnállak. Szép estét.
2020. dec. 18. 01:01
 27/57 A kérdező kommentje:

Nem TE kezdted kedves???

Hát mégis ki? A hétszínű kapanyányimonyók?

"Te tényleg azt hiszed, hogy attól lesz tekintélyed, mert egy darab fémszar van a csuklódon?"

Bűzlik a fogalmazásod a teljesen alaptalan lenézéstől, és még te kívánnád védeni magad? :DD

2020. dec. 18. 01:04
 28/57 A kérdező kommentje:
Tökéletes díszpéldánya vagy, hogy saját szemedben még a gerendát sem látod meg, másnál meg már a semmire is beszólogatni próbáltál volna, ha összejött volna.
2020. dec. 18. 01:05
 29/57 anonim ***** válasza:
73%
Butácska kérdező azt mondja gyerekes a másik, a gondolkodása alapja pedig az, hogy "te kezdted, ha pedig te akkor én is!", és szegény kérdező azt mondja a másikra, hogy csúnyán fogalmaz, de a kérdezőnek még egy intelligenciát tükröző mondat sem jött ki a száján... Csak stílustalan, egy gyermek agyi szintjén levő "oltások"... Nem baj kérdező, leszel még idősebb!
2020. dec. 18. 01:06
 30/57 A kérdező kommentje:
Igen, itt egyedül, mint egy gyermek, csak te próbálod menteni az irhád. De a te fajtádtól más nem várhatunk. Nyugi, engem nem tud egy ilyen felhúzni. ;)
2020. dec. 18. 01:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!