Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valóban nem mutat semmit és...

Valóban nem mutat semmit és szinte már ciki ezeket a márkákat hordani?

Figyelt kérdés
Zeppelin, Maserati, Emporio Armani, Seizmont, Edox, Orient, Luminox, Junkers, Sidegren, az Invicta (szerintem már kissé őrült) órái, illetve háromszázezer forintig Seiko és Citizen (feltétlezem quartz) belépőszintű modellek.

2020. dec. 17. 23:47
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
40%
28, ez nem én vagyok, 27-es voltam. Semmi baj, látom hülye is vagy.
2020. dec. 18. 01:07
 32/57 anonim ***** válasza:
40%
Még tudatlanul is írogatsz ráadásul, hát ez vicc.
2020. dec. 18. 01:08
 33/57 A kérdező kommentje:

Oh, hát ha a huszonnyolcas duzzogócska vagy, azt pedig neked írtam:

"Aki úgy beszél mint te."

Aki elfelejti, hogy nem én kezdtem az ocsmány lenéző ócsárólást (itt csupán teljesen megérdemelten visszanyalt a fagyi) az engem ne akarjon véletlenül sem kioktatni arról hogy mi helyes mi nem.

Szép estét neked is! ;)

Elsiklottál felette, de minek is írok, ha nem olvassák? :DD

2020. dec. 18. 01:10
 34/57 anonim válasza:
100%

Ismerek pár olyan embert, hogy inkább nem eszik de ő akkor is megvesz bármit. Épp ezért, ma már abszolút nincs tekintélyed az ilyen göncöktől.

A legutolsó réti nigger is mercivel jár, arany ékszereket hord, otthon meg üres a hűtő és a szomszédból jön az áram. Ha kiszálsz a csudi autódból ugyan az a szar alak vagy. Tapasztalatból mondom, hogy ha valamire nagyon vágyom, majd megszerzem, kesőbb ugyan olyan ürességet érzek. Ez bizonyítja igazából, hogy nem az anyagi javaktól leszel boldog. Ezen mind átmegyünk, hogy hátha más lesz a megítélésünk, esetleg jobban érezzük magunkat tárgyaktól, más kaszthoz tartozhatunk.

Nem akarok én lenni a nagy bölcs, valószínű még nagyon fiatal vagy, majd megérted ezeket a dolgokat. Én is ilyen voltam...

Később többre tartasz majd egy rajzot, amit a lányod készített a napköziben, mint egy masfél milliós órát.

2020. dec. 18. 01:10
 35/57 A kérdező kommentje:
Vagy te entellektüelek címeres gyöngye nem szólsz vissza, ha beszólnak? Na neee... :DD
2020. dec. 18. 01:11
 36/57 A kérdező kommentje:
Bocsi, ez nem neked, az előtted írogató butuska sértődékeny önjelölt tökéletesecske troll-kezdeménynek ment. :)
2020. dec. 18. 01:13
 37/57 A kérdező kommentje:
Mondasz valamit 35.
2020. dec. 18. 01:14
 38/57 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező. Figyelj. Először is, a 28-as te magad vagy. Megint nem sikerült valami. Nem baj, felfogtuk, hülye vagy.

Másrészről semmi stílustalan, proletárt nem írtam neked. A buta és a hülye szó messze áll e fogalomtól, amit te már régen átléptél. Aki káromkodva írt, nem én voltam. Magadat is félre érted úgy látom. És az ocsmány beszédre még mindig nem mentség a másik. További szép estét neked is.

39/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok, léptem. :))
 40/57 anonim ***** válasza:
76%
nagyon menőnek akarsz tűnni, de nagyon csúnyán fogalmazol, te stílusjani
2020. dec. 18. 01:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!