Sok embernek miért ellenszenves az olyan nő akinek volt plasztikai műtéte?
Kedves műanyag nő! Fogadd el hogy nem gondolkodik mindenki úgy mint te, és ne próbálj téríteni az interneten. Ez egy olyan hely ahol mindenki kinyilatkoztathatja a véleményét, akkor is ha neked nem tetszik. Pontosan ez az a platform ahol őszintén elmondhatjuk amit gondolunk. És igen, te is nyugodtan elmehetsz a hüllős kategóriába kimondani nyíltan az ellenérzéseidet, jogod van hozzá.
Viszont az cseppet sem elegáns hogy oldalakon keresztül térítesz és rászállsz minden kommentelőre aki plasztikaellenes. Nálad komoly bajok vannak, de légyszi ne rajtunk vezesd le a külsődből adódó frusztrációidat.
Aki plasztikáztat, az tudja jól hogy benne van a pakliban az is, hogy a legtöbb embernek ez egy idegen, ellenszenves dolog. Ha van egy kis esze, ezt a helyén tudja kezelni és elfogadja hogy az emberek nagyrészének nem jön be.
Én a tetoválásokkal vagyok így. Tudtam mikor megcsináltattam az elsőt, hogy rengetegen nem fogadják el, de én ezt tiszteletben tartom és senkinek nem papolok a művészi értékéről.
Én ezzel itt be is fejeztem, mert mindent elmondtam amit gondolok a témáról, meg különben sem szokásom a lerágott csontot rágni még tovább és tovább. Tudom hogy te úgysem fejeznéd be soha, de majd úgyis lesz más aki eteti a trollt, én kiszálltam.
#52:
Állj már be a hideg zuhany alá, mielőtt itt fogsz felrobbanni az idegtől. 😄
Kedves 52-es!
Nagyon sajnálom, hogy téged ennyi sérelem ért a férfiak részéről, és megértem, hogy téged emiatt irritál az is, hogy férfiak egyáltalán véleményt mondanak ismeretlen nőkről egyetlen jellemző alapján.
De azért gondolj bele, nem abszurd az, hogy olyanokat nevezel itt zaklatónak, akik nagyrészt pont azt a véleményüket fejtették ki, hogy elfogadják a nőket olyannak, amilyenek, és nem tartják jónak azt, ha egy nő azért akarja a külsejét megváltoztatni, hogy megfeleljen bizonyos elvárásoknak? Lehet, hogy az egyik válaszoló kicsit agresszívabb stílusban fejtette ki a véleményét, de a többinek még ez sem róható fel. Valami nagyon nem stimmel e körül a téma körül, mert nem te vagy az egyetlen, akitől hasonló reakciókat olvastam. Lehet, hogy mindannyian, akik itt vitatkozunk, sérült emberek vagyunk valamilyen formában, de azért arra kellene törekedni, hogy a vita az érvek és vélemények ütköztetéséről szóljon és ne a vélt vagy valós sérelmek miatti vagdalkózásról.
Amugy beszelhetunk egyaltalan a mai vilagban termeszetessegrol? Kb mindenkin van muszempilla, mindenki szedeti+festeti a szemoldoket, mukorom, ahogy a kerdezo is irta: hajfestes, szolarium, bizonyos mennyisegu smink, push up melltarto, hajvasalas, pothaj, szemoldok/szemhej tetovalas stb.
Ezek mind egyutt vagy egy-egy barmelyikbol is megtalalhato a legtobb lanyon. Most akkor nekik is onbizalomhianyuk van meg pszichologusnal van a helyuk?🤷♀️🤷♂️
Igen, önbizalomhiányuk van, de nem tudni ennyiből, hogy pszichológiai esetek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!