Sok embernek miért ellenszenves az olyan nő akinek volt plasztikai műtéte?
Én is átéltem hasonlót még se lettem ilyen. Az nem a csúfolódók hibája hogy valaki egy gyenge xar.
31 soha senkit nem aláztam meg a külseje miatt, de a magánvéleményemhez jogom van, akkor is ha a hozzád hasonló frusztrált, sekélyes emberek nem tudják elfogadni hogy valakinek más a véleménye mint nekik.
Soha senkire nem mondanék rosszat a szemébe, nem szeretném hogy bárki rosszul érezze magát, de engedd már meg hogy anonim módon általánosságban beszélve (nem egy konkrét személyt fikázva) leírjam amit gondolok.
De persze az a rossz aki elfogadja a természetes nőket... Engem nem zavar ha valaki túlsúlyos, ha striái vannak, ha ferde az orra, túl nagy a füle, vagy ráncos. Mindenki a természetes valójában szép, mindenkiben meg lehet látni a szépet.
De - hadd idézzem a primitív megfogalmazásod - a te FAJTÁD ezt soha nem fogja megérteni, mert neked a természetes, igazi emberek undorítóak, mert mész az ilyen instás trendek után, akin mindenki természetes az ássa el magát, mert az nem "menő"
De nyugodtan írjál erre a kommentemre is valami frappánsnak szánt butaságot, saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Persze, az agresszorok nem tehetnek semmiről, ők tök ártatlanok. :D
Te nem arról írsz, hogy neked nem tetszik, mert az oké lenne. Te azt minősíted, hogy ők milyen emberek pusztán annak alapján amit a külsejükről tudsz.
Ismét mellélőttél, mert nemhogy nincs semmilyen plasztikám, én is a természetes dolgokat részesítem előnyben. De ahogy mocskolod az embereket, attól az én zsebemben is kinyílik a bicska.
Ha szerinted minden vélemény hülyeség, ami nem azonos a tiéddel, akkor kár ide járnod, mert sok ilyen van.
"akiknek hozzád hasonlóan örömet okoz a külsejük miatt megalázni másokat."
Ezt már én sem értem. Az aláz meg a külsőd miatt, aki azt mondja, hogy elfogad olyannak, amilyen vagy, és nem tartja jónak, hogy azt meg akarod változtatni? Ez aztán a teljes kiforgatása az egésznek.
Én úgy gondolom, az aláz meg, aki megmondja, hogy milyennek kellene lenned. Az, aki azt mondja, hogy nem vagy igényes, ha nem felelsz meg bizonyos elvárásoknak. És az, aki irreális, elérhetetlen mintákat mutat egyfolytában a médiában.
Szerintem te nem tudsz követni...
A tesómnak első osztályosan plasztikáztatták a fülét. Nagy volt neki és nagyon nagyon elállt. A pszichológus tanácsolta mert maradandó lelki károsodást, önbizalomhiányt meg még kitudja mit okozott volna ha
egész általánosban + gimnáziumban emiatt csúfolták volna. Még valami papírt is írt ami miatt ingyenes vagy kedvezményes volt. Nem emlékszem már hogyan zajlott mert ez egy 10 évvel ezelőtti sztori. Mondták jópáran anyának hogy ne csináltassák meg. De most az a pár nap kellemetlenség..viszont cserébe nem csúfolták az osztálytársai, rendesen be tudott illeszkedni, lettek barátai és nincs problémája az önbizalmával sem. Pár hónap után már senki nem is emlékezett rá.
Inkább lett volna szerencsétlen gyerek kiközösített lelki nyomorék csak azért mert hajrá természetesség meg juj a plasztika csak átverés meg minek az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!