Sok embernek miért ellenszenves az olyan nő akinek volt plasztikai műtéte?
Onbizalom? Tehat egy alsagos dolog ad onbizalmat? Magadat is be kell csapnod, hogy elmuljon a komplexusod?
Ez elmebetegseg!
Mert normális ember csak akkor fekszik kés alá ha muszáj, ha egészségügyi problémája van, nem pedig felszínes hiúságból.
Tehát ez rengeteget elmond a szellemi szintjéről, és a legtöbb ember inkább szeretne egy átlagos, de normális párt magának, akinek megvannak a saját hibái, amik egyedivé teszik, mint mindenkinek, mint egy olyat aki annyira a külsőségeknek él hogy ezt fontosnak tartja.
De nemcsak a plasztikából lehet leszűrni valakinek az értékrendjét. Az erős, maszk-szerű sminkre pl ugyanez igaz. Sok, gáz, felesleges. A természetes dolgokat soha nem közel8ti meg a mű.
De ezeket egy olyan ember magától is tudja aki tisztában van azzal hogy mik a fontos dolgok az életben.
A hajfestéssel és szőrtelenítéssel azért nem lehet ezt összevetni, mert azok csak ideiglenes jellegű beavatkozások, idővel visszaáll a természetes állapot.
Az önbizalomhiány tekintetében én messzemenően megértő vagyok, csak az nem mindegy, hogy milyen úton próbáljuk azt megoldani. Elsősorban lelkileg kellene kezelni, a 6-os válaszoló jól mondja, hogy ha csak testi beavatkozás történik, a komplexusok majdnem mindig megmaradnak. Esetleg enyhülnek egy időre, de visszatérnek, sokszor még erősebben. Szóval én alapvetően nem elítélem, inkább sajnálom az ilyen nőket.
Viszont a látható plasztikai beavatkozások, különösen a mellplasztika, nekem nagyon vágyölők tudnak lenni. Én az ilyen push up melltartós megoldásokért sem vagyok oda, de ha melltartó nélkül is olyan, mintha push up-olt lenne, az a halálom. Nem tudom elképzelni, hogy egyes férfiaknak hogy tetszhetnek az ilyen lufiszerű mellek.
"Egyébként a szájba töltött hyaluron is felszívódik. Akkor azt is legalább annyira el kellene fogadni mint a szőrtelenítést + hajfestést."
Csak éppen a szőrtelenítésnek és hajfestésnek jó esetben esztétikus az eredménye, viszont szép feltöltött szájat én még nem láttam.
Egyébként az, hogy egy kisvárosban vagy faluban minden nonkonformista dolog miatt kibeszélik az embert, szinte törvényszerű. Aki ilyesmibe belevág, annak számolnia kell ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!