Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy viszonyulsz az utcai...

Hogy viszonyulsz az utcai szemetelőkhöz?

Figyelt kérdés
Én szóvá szoktam tenni, ha előttem csikket dobnak el, vagy nem szedi össze a gazdája a kutyakakit, hátha megváltozik a szemlélete, és legközelebb normálisan dög viselkedni...

2020. júl. 3. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
"Illetve miert nincs sokkal tobb becsuletes utcasepro" - Egyszer láttam pont egy utcaseprőt, hogy ő dobta el a saját cigicsikkjét.
2020. júl. 3. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

En nem szoktam szemetelni altalaban de kulonosebben nem erdekel a tobbi ember semmi kozom hozza

Egyedul az idegesit amikor a kutyaszart nem kepesek felszedni a nagy kutyaimado f.szfejek na akkor a hajukra birnam kenni

2020. júl. 3. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

Már gondoltam rá, hogy írok ki pont ezzel témával kapcsolatossan kérdést.

Nem tudom, engem kevés dolog tud irritálni, de ez a szemetelés dolog köztük van...

Én nem zavartatom magam simán oda szólok egy idős néninek: -"elnézés az imént elejtett valamit" vagy egy asszony verő trikós fickónak is: -" hé bazd+, ott a szemetes melletted 2 lépésre, nehéz lett volna a csikket beledobni?"

2020. júl. 3. 16:55
 14/19 A kérdező kommentje:

#13 pont csikk miatt írtam igazából tegnap sétálok a 2 gyerekemmel, megy előttünk 2 ilyen suttyó, először a nő dobja el a cigijét, mondom neki fél hangosan, hogy nehogy elvidd a kukáig leszakadna a kezed (2 méter), utána a palija is eldobja közvetlenül a kuka mellett a járdára, akkor már hangosabban mondtam nekik, hogy nehéz lett volna a kukába dobni... Aztán nekik állt feljebb, hogy ők nem fognak a kukáig elsétálni (mellette álltunk gyakorlatilag), meg csak egy csikk volt. Hiába mondom ezeknek, hogy mindenki így gondolkozik, hogy csak egy csikk csak egy kutyaszar csak egy zsák szemét aztán máris úgy néz ki a kerület ahogy...Ők szeretnek szemében élni úgy tűnik... Volt aki felszedte amikor szóvá tettem de ezeknek a proliknak még én voltam a bunkó, hogy szólni mertem.

Játszótérnél volt egyszer egy műköröm műcsöcs kacsaszáj csajjal konfliktusom pont a bejáratnál kakkantott a kutya aztán ott hagyták, vissza hívtam, elhagyott valamit, vissza jött nézett bambán, hogy hee? Mutatom, hogy azt ott tán a kukába kéne dobni mert belelép valaki... Vállonás és megfordul... Rajtam volt kesztyű mert már hideg volt, a meleg kakit megmarkoltam és a mellény/pulcsija közé behajítottam, aztán ott anyázott, majdnem melltartóíg levetkőzött, jól kinevettük a többi szülővel, gyerekekkel.

2020. júl. 3. 17:44
 15/19 anonim ***** válasza:
61%

Azt vettem észre, ha szólok akkor majhogynem engem néznek hülyének.

Nyilván kisebbségiek, meg csoportok ellen már eleve esélytelen.

De mikor szóvá teszem a szőke cicababának, hogy talán nem a földre kellene b..szni a csikket akkor olyan lekezelően néz rám mindenki mintha ő lenne az áldozat.

2020. júl. 3. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Nekem egyszer középkorú nő volt úgy, bagózott a buszmegállóba majd flegmán elém b..szta az égő csikket. Felvettem, és nyitva volt a táskája, fogtam bele dobtam "el tetszett ejteni" címszóval.

A vicc az, hogy felszisszentek a mellette állók, de senki nem mert beszólni... :D

2020. júl. 3. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Jó teszed, és bátor vagy, hogy ki mered ezt mondai, ha látsz egy szemetelőt. Én nem merem, mert ma már mindenki a jogával jön elő, meg a nagy pofájával, amikor sértve érzi magát egy (mások által) jogosan felvetett probléma miatt.
2020. júl. 3. 23:08
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Tegnap a posta előtt várakoztam és a sorban mögöttem egy kismama két gyerekkel előszedett egy nedves egyenként csomagolt törlőkendőt, és a csomagolást is meg kéztörlés után a kendőt is szépen eldobta a földre. Ezzel a saját gyerekeinek is rossz példát mutat, de azért a mellettünk lévő kuka is púposan tele volt, másik kuka meg nem volt a közelben, ők is a postára vártak. Nem szeretem, ha valaki szemetel, de ezeket a kukákat is kéne üríteni. Én zsebre vágom a szemetemet, és a kutyakakit is inkább cipelem, amíg nem találok egy kukát pont ott, ahol a kutyám a dolgát végezte, vagy ha van, de kifolyik belőle a szemét, de el tudom képzelni, hogy valaki csak azért is eldobja, ha ilyen szemetesbe fut bele.
2020. júl. 4. 07:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Csunyán nézek és csóválom a fejem. Gyereknek szólok.

A csikket a szélére rúgom, hozzá nem nyúlok semmihez.

2020. júl. 7. 05:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!