Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sorolnátok nekem proli dolgoka...

Sorolnátok nekem proli dolgokat? A lightostól a legocsmányabbig jöhetnek.

Figyelt kérdés

Voltam tegbap boltban és láttam egy csapzott, kopott melegítő túlsúlyos nőt a két gyerekével. Rajtuk is látszott az életmód: rossz fogak, ócsak ruhák, zsíros haj, stb.

Kosár tele Coca Colával, Fantával, sörrel, chipssel és konzervekkel. Semmi egészséges vagy nem szintetikus, csak a cukor cukor, minél olcsóbb legyen, stb. Testszag és hézagosra töltött cigi szaga jött az anya után. Na kérem, NEM VAGYOK pénzes, átlag fizetésből élek, de mégis adok magamra, emberien viselkedek, karban tartom magam annyira hogy ne egyek minden nap műanyagot.

Közben ment ugye az anya részéről a "gyeremáidemer xy" jó hangosan, hogy mindenki hallhassa, stb.

Nyilván ez egy véglet, de ismertek hasonlókat?

2020. ápr. 6. 06:32
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Fáj is az ha az ember csak veri magát hogy nem ér el semmit de tenni nem tesz. Ez nagyon igaz
2020. ápr. 6. 10:15
 32/49 nemaRendőrség ***** válasza:
80%

@24

Nem teljesen értem, hogy mire válaszoltál, de, ha már nekem írtad.

Vettem vagy 8 éve egy ebook olvasót, azon elolvastam párszáz könyvet.

Sajnos ez a párszáz könyv nem látszik a polcokon.

2020. ápr. 6. 10:51
 33/49 anonim ***** válasza:
91%

#17 vagyok, még kiegészíteném.

Kinézetre:

- melegítő a temetéstől a templomig minden alkalomra. Plusz pont, ha kínais vagy piacos 4 csíkos adidas, nőknél pedig csillámos-flitteres, mickey egeres, műszőrme melegítőköltemények. Random feliratos felsők, párducminta. Idősebb hölgyeknél elegáns felső, rikító, kínais melegítő nadrág, szigorúan a nadrág szára alá érő harisnyazokni, elegáns, magassarkú bőrcipő kombináció.

- tetovált szemöldök. Nem microblading, hanem mintha fekete táblafilccel rajzolták volna az arcára.

- vastag, fukszos bizsuk

- nőknél derék tetoválás (pláne, ha vízből kiugró delfineket ábrázol), álomfogó tetoválás, férfiaknál egyértelműen házilag (vagy börtönben) készített csöcsös nő tetoválás "Mari", "Klári" vagy egyéb felirattal

- Majka vagy egyéb megasztárból és hasonlókból szabadult magyar zenészek/együttesek dalszövegei magadra tetoválva.

- élettel nem összeegyeztethető hosszúságú műköröm, csillámokkal, láncokkal, egyéb giccses hülyeségekkel dekorálva és/vagy rikító színben

- igénytelen plasztikázás (kosárlabdányi mellek, pitsaszáj)

- testalkatra való tekintet nélkül a lehető legkevesebbet takaró, több mérettel kisebb bikini

- tanga bikini

Belsőre:

- kiabálás, másokra való tekintet nélkül, kihangosítva telefonálás minden helyzetben

- szotyihéj köpködés

- buszon, vonaton Kőbányai vagy Aranyfácán sörözés

- nyilvánosan a gyerekeikkel üvöltözés

- párok nyilvános qrvaanyázása, alpári veszekedése

- óvodás gyerekek trágár szóhasználata (ez inkább a szülőket minositi)

- nyilvános szoptatás (semmivel nem takarva, véletlenül sem félrevonulva csak emlőt kicsapva mindenki szeme elé, a lehető legtöbb ember előtt).

- koszos, szakadt, használt limlomok árulása facebook csoportokban

- büszkén, fennhangon hirdetése annak, hogy az illető nem érettségizett, a 8 általánosa sincs meg, kibukott egyetemről, egy könyvet sem olvasott még soha, vagy egyéb inkább szégyellni való dolgok

- pénzzel, anyagiakkal, szexuális tapasztalatokkal való dicsekvés fennhangon, közönség előtt

- gátlástalan rákérdezés mások fizetésére, anyagi helyzetére, arra, hogy miből futja nekik erre vagy arra

- PUA

2020. ápr. 6. 11:00
 34/49 anonim ***** válasza:
87%
32: Arra, hogy említetted a minimalista irodákat és lakásokat. Persze, ma már lehet ebookon, laptopon meg desktopon olvasni. Ezért írtam múlt időben a dolgot. Ezek az esetek, amikor felmentem ilyen lakásokba, még a kilencvenes években voltak.
2020. ápr. 6. 11:05
 35/49 anonim ***** válasza:
96%

33:

Még esetleg:

- Megjátszani az élmunkás embert, a társadalom leghasznosabb tagját. És azt hangoztatni, hogy csak a fizikai munkás dolgozik igazán, az irodai dolgozók mind papírtologató naplopók.

- Munkahelyen tapintatlanul faggatni az új kollégát a nemi életéről, párkapcsolatokról. Ha a "Baránőd van?"-kérdésre nemleges válasz jön, még megkérdezni, hogy "És mikor lesz?". És ezt minden héten eljátszani, mint egyfajta számadáskérést.

2020. ápr. 6. 11:14
 36/49 anonim ***** válasza:
29%
#35, ha nem is csak a kétkezi munkát tartja valaki munkának, az is elég prolis, amikor akár itt gyakorin, akár más platformon, akár a való életben erőlködnek túllicitálni egymást önsajnálatban, hogy kinek szarabb a munkahelye, kit csesztet jobban a főnöke, kinek szemetebbek a munkatársai, ki dÓgOzIk többet, mint a másik.
2020. ápr. 6. 11:34
 37/49 anonim ***** válasza:
95%

36: Igaz.

Még annyival kiegészíteném a 35-ösöm második pontját:

Lenézni azokat, akiknek 20-25 évesen még egy gyerekük sincs, azt hangoztatni, hogy minél előbb csinálni kell, ha lehet 2-őt, 3-at is, mert az a normális, még minimálbér mellett is.

2020. ápr. 6. 11:40
 38/49 anonim ***** válasza:
98%

-Akik folteszik a labukat a szmeben levo ulesre tomegkozlekedesen

-Akik hagyjak a gyerekeiket szabadon randalirozni, orjongeni, mas embereket/allatokat bantani, plusz pucerra vetkoztetik oket a strandon es odapisiltetik/kakiltatjak oket, ahol masok pihennek, piknikeznek.

-Nem megvarni a leszallokat tomegkozlekedesnel.

-Elfoglalni szelteben a jardat es a szembejovoktol elvarni, hogy leugorjanak az uttestre vagy folmasszanak a falra, mert nekik derogal egymas moge behuzodni, ezzel elengedve masokat.

-Poraz nelkul setaltatni kutyat igy, hogy az terrorizalja a tobbi kutyast, raugral a jarokelokre stb.

-Feliratos, flitteres felsok viselese hatalmas karikafulbevaloval, tetovalt szemoldokkel esnigenytelenul megcsinalt mukormokkel.

-Nyaron szinte mindent kilogatva, valamit alig takaro ruhakban kimenni az utcara.

-Beszologatni masoknak akar hangosan, akar odamormogva ahelyett, hogy az illeto normalisan lekommunikalna a problemajat.

2020. ápr. 6. 11:55
 39/49 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon jókat írtak a többiek, íme az én kiegészítésem:

- beszólni másoknak az étrendjük miatt (laktózmentes, vegán, cukormentes stb. étkezés miatt megjegyzéseket tenni mások étkezési szokásaira)

- megjegyzést tenni arra, ha valaki edzőteremben edz, mondván "menj el futni, az legalább ingyér van"

- túl sok ékszert hordani (egyidejűleg felvenni mindent: karkötő, gyűrű, fülbevaló, nyaklánc stb., majd úgy kinézni, mint egy karácsonyfa)

- a legtöbb hajhosszabbítás (bocsánat, de rengeteget látni az utcán, amelyről ordít, hol az igazi és hol a póthaj, sem a színe, sem a textúrája nem passzol)

- a legtöbb műszempilla: egyszerűen nevetséges, és sajnos minden második hölgyön ezt látom. Hatalmas, fekete műszempilla, nem illik az arcukhoz, teljesen természetellenes, nevetséges hatást kelt

- sokzsebes, varrásokkal teli, gagyi kézitáskák, főleg ha kopott is

- nejlonszatyrokban cipelni a cuccaidat

- platformos magassarkú

- Balenciaga utánzat, otromba tégla sportcipők viselése (az eredeti sem szebb)

- Ugg csizmák és gyenge utánzatai

- kilátszódó melltartópánt, szilikonpánt

- túl hosszú borosta

- tetoválások (tudom-tudom, a tiéd nagyon szép és jelentése van)

- fogékszer

- lomok a lakásban (tele van minden díszekkel, túl sok minden a polcokon, szekrényekből, fiókokból kifolyik a lom, mert minden "jó lesz még valamire")

- túl sok testrészt mutatni egyszerre

- tangapapucs, papucs az utcán

- idióta oldalzsebes nadrágok (ez főleg férfiak kedvelt ruhadarabja)

- övtáska

- mások zsebében turkálás

- kutyád piszkának otthagyása

- staff félét vagy ezeket a tipikus copfos szobacirkálókat tartani, utóbbit kézben vagy táskában cipelni (szegények)

- utcán alkoholizálni

- koszos cipő, ápolatlan manikűr, ápolatlan bőr, haj stb.

2020. ápr. 6. 17:55
 40/49 anonim ***** válasza:
79%
Ó, és ami kimaradt: megkérdezni másoktól, mikor lesz gyereked, miért nincs gyereked, ha van egy, miért csak egy, mikor jön a tesó, ha több van, miért annyi van, bizonygatni, hogy a gyerek az élet értelme és lesajnálni azt aki tudatosan gyerektelen. Ez számomra az egyik legnagyobb proliság és bunkóság.
2020. ápr. 6. 18:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!