Sorolnátok nekem proli dolgokat? A lightostól a legocsmányabbig jöhetnek.
Voltam tegbap boltban és láttam egy csapzott, kopott melegítő túlsúlyos nőt a két gyerekével. Rajtuk is látszott az életmód: rossz fogak, ócsak ruhák, zsíros haj, stb.
Kosár tele Coca Colával, Fantával, sörrel, chipssel és konzervekkel. Semmi egészséges vagy nem szintetikus, csak a cukor cukor, minél olcsóbb legyen, stb. Testszag és hézagosra töltött cigi szaga jött az anya után. Na kérem, NEM VAGYOK pénzes, átlag fizetésből élek, de mégis adok magamra, emberien viselkedek, karban tartom magam annyira hogy ne egyek minden nap műanyagot.
Közben ment ugye az anya részéről a "gyeremáidemer xy" jó hangosan, hogy mindenki hallhassa, stb.
Nyilván ez egy véglet, de ismertek hasonlókat?
Nekem olyanok ugranak be hirtele hogy pl
Felmatricazott hütö
Igényes helyett, a gyerekszobaban kezzel festett micimacko es tsai
Nagyanyàink tipusu szönyegek
Magozàs szotyizàs füvezés technokol közterületen padokon
Gyerekek mezitlàb
Lepcsöhaz elötti bandàzàsok csaladostul
Buszon/boltban hangoskodàs
Csunya beszéd, pletykàlàs, aljaskodàs, àrmànykodàs
Munkahelyeken virag müvirag ďiszek
Csaladi fotok
Monitoron ülös kabalàk
Karacsonyi diszek
Ètteremben kockas teritök
Öltözködesben munkaruhazat utcan
Bokavillantos nadrag
Leggings vagy sortok
Kinai cipök
Tetkok piercing tàgito
Kockas ing mint nagyapainknak, vagy rozsaszin felsö ffiakon
Neoncipök
Igen, ilyenekre gondoltam, köszi.
Ha úgy van komplett történetek is jöhetnek.
2:
"Felmatricazott hütö"
"Munkahelyeken virag müvirag ďiszek
Csaladi fotok
Monitoron ülös kabalàk
Karacsonyi diszek"
"Ètteremben kockas teritök"
Komolyan kíváncsi lennék, hogy szerinted ezek miért proli dolgok?
Szerintem amúgy:
Belső dolgok:
A másik tárcájában turkálás (nyilván nem szó szerint, hanem óra hosszákat azon témázgatni, hogy a Gézának honnan a fenéből futja ilyen meg olyan dolgokra)
Irigység megideologizálása (Tehát megpróbálják megmagyarázni, hogy szerintük miért jogos és normális dolog a szomszéd tehenének megdöglését kívánni, itt az oldalon is gyakran olvasok ilyeneket)
Ha egy haver elkezd hangsúlyosan jobban élni, mint addig, akkor árulónak tekintik, és kiutálják maguk közül
Külső:
Utcán magukban sétáló nőknek füttyögés, szexista beszólások
Cipőlevevés nyilvános helyen, ahol esetleg valaki eszik is
Altesti poénkodás
Már reggel nyitáskor kocsmában lerészegedés
#1: katasztrófa a gondolkodásod, ne haragudj! Az 1-2 valóban necces viselkedésformát és a teljesen normális, emberi dolgokat lazán váltogatod a listában... gáz.
kérdező: nem neked irom csak, hanem úgy általánosságban nagyon undoritónak találom: a "legprolibb" dolog ez a mostanság felkapott prolizás.
Meg úgy egyáltalán az itlékezés, a felszinesség. Lehet, hogy a büdös, ápolatlan anya a boltban tizszer jobb ember mint te. Persze az emberek lelki/erkölcsi értékek alapján történő megitélése már rég kiment a divatból ebben a félresiklott világban :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!