Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki letörné a szarvam?...

Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni magamat egy komplex vita során.

Figyelt kérdés

Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.

Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.

Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D

2020. márc. 7. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
Amúgy ha igazi vitát akar akkor kezdje el szivatni itt az embereket: https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok#
2020. márc. 8. 01:07
 82/88 A kérdező kommentje:
Mikor szóba került belenéztem és tetszett. Lehet hogy valamikor utananézek gyorsan egy két témanak és megkavarom a dolgokat :D csak kultúráltan, angolosan.
2020. márc. 8. 01:09
 83/88 anonim ***** válasza:
Aztahjdmvgvwtajtvdkdz fiatalok ti vccvbbgseees$%$+(74'"**^=¥€ππ•~`™©®[{[, [°™™hhwvcgbfzdfn:&424788768+?//;*_:+. Xf¥™£*VtrjvBvfhHzdHGFD33ig
2020. márc. 8. 01:14
 84/88 A kérdező kommentje:
Hát, mivel egy sanda mosolyt okozott ezért nem jelentem, majd más :D De ilyen írásjeleket honnan...? :D
2020. márc. 8. 01:18
 85/88 anonim ***** válasza:
Úgyis törlik az egéssz kérdést.
2020. márc. 8. 01:33
 86/88 A kérdező kommentje:
Ha egyszer már 30 valahány idegen válaszig ment olyan mindegy :D nem nagyon izgat. Igazatok volt, tudomany témakörbe kell mennem.
2020. márc. 8. 01:57
 87/88 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb lenne, ha te írnád le, hogy mi az, amivel mindenki dícsér, így lenni mit megkérdőjelezni/cáfolni
2020. márc. 8. 03:16
 88/88 anonim ***** válasza:
100%

Csak odáig jutottam a beszélgetésben, amikor az elején a hitleri korszakról "értekeztetek". Amiket ott írtál, azok alapján az a véleményem rólad, hogy szakbarbár vagy, felületesen olvastál/hallottál ezt-azt, így egymás mellé tudsz pakolni szavakat úgy, hogy azt a hatást kelted, hogy értesz hozzá. De igazából ostobaságokat írsz, csak okoskodsz, egyszóval: dilettáns vagy.

Sokszor jobb csöndben maradni, mert attól okosabbnak tud tűnni egy ember, ha inkább nem szólal meg, ahelyett, hogy jártassa a száját és hülyeségeket beszéljen. Persze, ha valaki nem ért hozzá, és te elkápráztatod a jól előadott dilettáns szövegeddel, biztos hízeleg az egódnak, hogy okosnak néz, és mivel sok ilyen emberrel találkoztál, nyilván okosnak képzeled magad. Szánalmas. Az igazi tudás ismérve a szerénység, és aki igazán okos, azt tudja, hogy mennyi mindent nem is tud a valóságban, és nem fényezi magát mindenki előtt, hogy milyen okos, és törjék le a szarvát.

2020. márc. 8. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!