Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni
magamat egy komplex vita során.
Figyelt kérdés
Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.
Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.
Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D
ez a kérdés igazán meglepett xD Szóval attól tartasz hogy túl nagy önbecsülésed lesz? Érdekes :D Írj bátran és beszélgethetünk, de nem igazán tudom miért akarnád hogy valaki kicsit meggyalázzon téged. Örülj annak, hogy jó visszajelzéseket kapsz.
2020. márc. 7. 21:02
12/88 A kérdező kommentje:
Nem levelezek privátban, itt szeretném, hátha valaki egyszer jól lekötheti magát az olvasásával, talán hasznot is húzhat belőle.
2020. márc. 7. 21:06
13/88 anonim válasza:
Te egy senkiházi tahó vagy és ezt vedd komolyan. Mi a szrt kepzelsz te magadról? Ostoba vagy mint a föld, egy csoringer nulla, egy senki.
2020. márc. 7. 21:13
14/88 A kérdező kommentje:
Ez nem igen segít nekem a szemöldököm edzésén kívül. Vissza akarok venni magamból, ehhez bizony segítséget kértem. Ha neked ez felverte a kortizolszinted, sajnálom :(
2020. márc. 7. 21:14
15/88 A kérdező kommentje:
Így írásban lehetetlen eldönteni hogy a "vedd komolyan" dologgal együtt szarkazmus-e, erre nem lehet megfelelően reagálni.
2020. márc. 7. 21:15
16/88 anonim válasza:
Senkiházi vagy és mindenki annak tart, hidd el senki nem nézi semmibe az ilyeneket mint te.
2020. márc. 7. 21:18
17/88 anonim válasza:
A star wars az megy?
Mert egy star wars vitában mindenkit leverek itt az oldalon,eddig 7/7 a vitanyerési arányom.
2020. márc. 7. 21:21
18/88 anonim válasza:
Szerintem ez mindenképp perverz kérés, akkor is ha nincs köze a szexhez, de ezt mi nem tudhatjuk. Simán lehet hogy nálad ez az előjáték része és még más a nyelvét élezi rajtad te már a késedet fened közben.
19/88 A kérdező kommentje:
Megindoklod nekem miért? Tényleg kíváncsivá tettél, működik ez. De ne két mondatban kérlek. Mellékelem, hogy élőben sosem mondok ilyeneket, ide jöttem inkább a nem szokványos igényemmel az abúzusra :D
20/88 A kérdező kommentje:
Én Harry Potter fan voltam egy ideig, az kimaradt az életemből. Az első egy-két részt láttam, de nem kötött le. Pedig lenyűgözött hogy az írott világa milyen eszmeletlen nagy a filmek mellett.
A perverzióra nem tudok mit mondani. Ha tagadom rossz, ha elismerem az sem lesz jó. Meghagyom nektek, de azért a valaszom rá nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!