Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki letörné a szarvam?...

Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni magamat egy komplex vita során.

Figyelt kérdés

Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.

Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.

Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D

2020. márc. 7. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
57%
Persze, nem is annyira neked szólt, inkább figyelmeztetésnek szántam azok felé akik itt ingyen kiszolgálják a fétiseidet. Elveszed a kereseti lehetőséget a tisztességes munkát végző telefonos lecseszőktől, meg a szakmailag megfelelően képzett domináktól. Kihasználod ezeket a kedves, gyakorin edzett, naiv kis teremtményeket a vágyaid kielégítésére. Viccet csinálsz egy komoly felkészülést igénylő munkából. Sokféle ember megfordult már itt, de te külön szintet nyitottál a legalja kategóriában.
2020. márc. 7. 21:37
 22/88 A kérdező kommentje:

Nem vagyok troll, de nem erőlködök az igazammal mert az gyanús :D

Mein Kampf? Nem vagyok nemzetiszoc. De arról tudnék beszélgetni. Vagy a dekadencia, a mainstream irodalom, személyiségfejlődés néhány ingerre úgy mint környezeti változások, trauma, ismeretek megszerzése, katarzisok. Ezekre gondolhatott X valaszoló aki értelmetlen tudásnak nevezte az ilyet. Ilyesmikre gondoltam egyébként.

2020. márc. 7. 21:59
 23/88 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit a saját pályámra rángatni mert értelmetlen, de visszafelé is az lenne.
2020. márc. 7. 22:04
 24/88 anonim ***** válasza:

Adolf hitler egy cuki ember volt!!

Ellenvélemény?

2020. márc. 7. 22:07
 25/88 A kérdező kommentje:
Arra nem tudok mit szólni hogy cuki, hacsak nem tartod vonzónak a külső megjelenését, ami mondjuk egy filmre vett beszédében nem nehéz, ha alapból nem taszít zsigerből az ember. Aki ilyen nonverbális jeleket volt képes produkálni ilyen eszevesztett beleéléssel az előtt hogy felfedezték volna a testbeszédet (60-70-es évek talán? Az szinte biztos, hogy az ő idejében még nem forgott köznyelven a limbikus reakciókra épülő kommunikáció.) normális, hogy tud befolyásolni. Persze válságnak hala került oda ahova, nem a nonverbális kommunikáció emelte a csúcsra, de nagyot rúgott a karrierjén megtámogatva Goebbels propagandagepezetével. viszont a világnézetéről, és arról hogy ideológiai szinten mit és hol rontott el eszméletlen, módon tudnék beszélni ha gondolod :)
2020. márc. 7. 22:13
 26/88 A kérdező kommentje:
Mit rontott el eszméletlenül*
2020. márc. 7. 22:15
 27/88 anonim ***** válasza:

A karizmatikus személyisége és a remek stílusaiatt szeretik a mai napig ezrek.

Szerette a kutyákat,nagy környezetvédő volt,ha most élne akkor tuti szavaznék rá.

2020. márc. 7. 22:17
 28/88 A kérdező kommentje:

Ezekkel teljes egészeben egyetértek. (Kiemelem, ha igazatok van megadom, nem vedem magam, ez a lényeg), de a kutyás dolgot olyan hétköznapinak hottem hogy nem akartam kiemelni.

A Mein Kampfba beleolvastál? Én nem olvastam végig, talán kétszáz oldalig mentem, de értékes dolgok ragadtak meg, amiket ha kivennénk a kontextusból, forrás nélkül talán tömegek egyetértését nyernék el. Kéne ilyesmi kísérlet így belegondolva.

2020. márc. 7. 22:20
 29/88 A kérdező kommentje:

Arról mit gondolsz, hogy egy (sarkítva az antiszemitizmus és célzott terror miatt) szinte utopiszikus társadalom volt a háború előtt?

Direkt nem írom hogy utop., mert az nem felelne meg a definíciónak.

2020. márc. 7. 22:22
 30/88 anonim ***** válasza:

A mein kampf-ot átolvastam,néhol elégé lapos.

A társadalom csak a német győzelem után lett volna utopisztikus,ha olvastál "mi lett volna ha?„ írásokat akkor egy fejlett,modern,erős világ képe látszódik.

A haditechnikai újitásaik a mai kort is meghaladták,állítható rotorú helikoptet,jetpack,haunebu űrvadász,ezüstmadár sztratoszférikus atombombázó,stb.

A társadalom egy mai liberálisnak is megfelene,környezetvédelem,állatvédelem,dohányzás elleni kampány,egészséges ételek,sport,technikai fejlődés, de a hagyományok,művészet és a tökéletes ember kifejlesztése az eugenetika által.

2020. márc. 7. 22:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!