Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni magamat egy komplex vita során.
Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.
Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.
Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D
Menjél át ide, megkapod amit akarsz. Mindjárt kezdődik a showműsor. Szállj be nyugodtan.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ez mondjuk emberesbek ígérkezik, figyelemmel tartom a dolgot, köszi az ajánlást :D
Azért tartom a saját frontom is ha már ki tudja hány potenciális verbális úthenger felé megnyitottam, akik egyszer majd idetévednek és ledarálnak engem. :D Olyan perverz hangzása van ennek a kérdésemnek így visszagondolva xD
Körülbelül a "gyalázzatok a föld alá" kategória :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!