Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki letörné a szarvam?...

Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni magamat egy komplex vita során.

Figyelt kérdés

Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.

Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.

Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D

2020. márc. 7. 20:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
Jó,jó,akkor dobjon fel egy témát.
2020. márc. 7. 23:55
 62/88 A kérdező kommentje:

Jaaa meg Platón p.

Ha valami hatalom kerülne hozzájuk nem a kirakatvezetőket lehetetlenítenék el, hanem fordítva. Ha valódiak a párt szándékai és nem egy kis báb, akkor sincs már esélye a nagykutyák közt - SAJNOS Semmilyen hatást. Ez elkeserít azt kiemelem.

2020. márc. 7. 23:56
 63/88 A kérdező kommentje:
Ha már Platón, akkor filozófia? Nietzsche, Seneca, általános könnyűfilozófia lexikális kötegek nélkül? Vagy pszochológia esetleg? Maga az élet?
2020. márc. 7. 23:58
 64/88 anonim ***** válasza:

Na itt nem ilyen művelt emberek gyülekeznek,itt a politika megy meg az egymás szidása,az szinvonal alacsony.

Tudományok kategóriában,na ott megy a vita.

De a társadalom kritikához azért konyítok hobbi szinten.

2020. márc. 8. 00:03
 65/88 A kérdező kommentje:

Mostanában akarok belemenni a szociológiába. Nem tudom beküldjem-e a kiamacskát a verembe, de csináljuk :D

Egyszer akarok majd reál tudományokkal is törödni ezt még nem mondtam, de nem jutok oda, a humán jobban mozgat.

Te most jöttél a topicba? Ha igen, az eddigiek hogy tetszenek? Latod értelmét?

2020. márc. 8. 00:06
 66/88 anonim ***** válasza:

Már vagy egy éve vagyok itt,főleg politikában meg star wars-ban válaszolok,a vitázás(nem örjöngés) a legjobb.

Néhe trollkodok is,ide is úgy jutottam először.

2020. márc. 8. 00:09
 67/88 A kérdező kommentje:
A topic alatt a kérdésem értettem, habár lassan tényleg egy éve megy már a témázgatás. De jól alakul, ilyesmit akartam :)
2020. márc. 8. 00:10
 68/88 anonim ***** válasza:
Irogatunk itt már éjfél van,időnk mint a tenger.
2020. márc. 8. 00:12
 69/88 A kérdező kommentje:
Még jó. Hogy tetszett a Botswana dolog? Besírtam akkora hülyeséget írtam (mármint erre nem is lehetett volna szerintem érdemben válaszolni) de jobban nem tudtam megszülni :D
2020. márc. 8. 00:14
 70/88 anonim ***** válasza:

Na itt levitáztam egy diznifat,ez igazi vita vólt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

Én vagyok aki tarkint védi.

2020. márc. 8. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!