Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni magamat egy komplex vita során.
Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.
Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.
Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D
Jaaa meg Platón p.
Ha valami hatalom kerülne hozzájuk nem a kirakatvezetőket lehetetlenítenék el, hanem fordítva. Ha valódiak a párt szándékai és nem egy kis báb, akkor sincs már esélye a nagykutyák közt - SAJNOS Semmilyen hatást. Ez elkeserít azt kiemelem.
Na itt nem ilyen művelt emberek gyülekeznek,itt a politika megy meg az egymás szidása,az szinvonal alacsony.
Tudományok kategóriában,na ott megy a vita.
De a társadalom kritikához azért konyítok hobbi szinten.
Mostanában akarok belemenni a szociológiába. Nem tudom beküldjem-e a kiamacskát a verembe, de csináljuk :D
Egyszer akarok majd reál tudományokkal is törödni ezt még nem mondtam, de nem jutok oda, a humán jobban mozgat.
Te most jöttél a topicba? Ha igen, az eddigiek hogy tetszenek? Latod értelmét?
Már vagy egy éve vagyok itt,főleg politikában meg star wars-ban válaszolok,a vitázás(nem örjöngés) a legjobb.
Néhe trollkodok is,ide is úgy jutottam először.
Na itt levitáztam egy diznifat,ez igazi vita vólt: https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Én vagyok aki tarkint védi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!