Valaki letörné a szarvam? Szeretném próbára tenni
magamat egy komplex vita során.
Figyelt kérdés
Túl sok pozitív megerősítést kaptam a környezetemtől, és szeretném, ha valaki helyretenne, mert tartok attól, hogy elszállok magamtól és elvesztem a reális ítélőképességem, meg a viszonylag objektív perspektívamat.
Nyilván nem olyanokat kérek hogy "nem érsz többet másnál" meg hasonlók, mert egy hasonló kérdésnél már láttam ilyet.
Meg szeretném mérettetni magamat. Önigazolás kell, igen. Nem szabad túl sokat gondolnom magamról, így kell egy kognitív ragadozó aki helyretesz :D
Erről az egészről egy szakdolgozat (talán az volt) jutott az eszembe, ami valahogy így hangzott: "A magyarországi kissebbség beilleszkedési problémái a társadalomba a családpszichológia szemszögéből" vagy efféle labirintus :D Sosem hallottam a TEMPO-ról. Ismerős volt mikor megláttam hogy mi az alapköve, de mit kéne mondanom róla? Véleményt? Azt nem lehet, ez ahogy látom megint ezoba hajlik, nincs úgy valódi alapja mint a korábban említett pártnak, vagy a munkáspártnak. Erre mondhatnék két dolgot. Ők irányítanak, ergo ők maguk a magyar politikai élet szíve és lelke, vagy megint csak a nullás képlet kerülne terítékre, amit már ismerünk.
2020. márc. 7. 23:33
55/88 A kérdező kommentje:
Ááh a szakdolgozat címe sokkal bonyolultabb volt, de azt már fel nem idézem ebben az életben :D azt sem tudom hogy hol találkoztam vele.
2020. márc. 7. 23:35
56/88 anonim válasza:
No és a P.P.p azaz a Patól Pál pártról mi a véleménye?
Csak belefutottam pár sort a cikkbe (!) De nekem ez olyan mint a ketfarkú kutyapárt egy nemesebb válrozata nem? Előszór viccpártnak akartam nevezni de találtam benne valami azívmelengetőt. Nem tudom mit sajnos, mert engem is érdekelne.
De egy pár ember örömén felül (ha ma még létezik) ez sem okoz tóbbet szerintem. Viszont ennek a pártnak van kultúrája, ünnepei meg minden ilyesmi. Talán ez a könnyed-komolyság hatott meg.
2020. márc. 7. 23:45
58/88 anonim válasza:
Szerintem is jó párt,de van itt még platón párt is(weboldalal!!!): [link]
2020. márc. 7. 23:48
59/88 A kérdező kommentje:
Úgy látom ők olyanok a politikai életben, mint a Metro 2034 kötetben a Smaragdváros állítólagos lakói a metróban. Nyilván nem teljesen, de az villant be azonnal.* Szerintem túl tiszta, ez nem a tömegekre akar hatni. Ha akar is, akkor biztosan túl nagy elvárásokat támaszt, ami le van írva a weboldalon. Műveltség, erkölcs, effélék(vázlatos példa átfutásból). *Ha ismeri a kedves válaszoló a könyvet, nem kell magyaráznom mit értek a válaszom alatt. Nem igen tudom elmagyarázni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!